UCC Campus Carlsberg Biblioteket

Annonce – Dato 31 maj 2018

Med omtrent 100.000 studerende og 800 medarbejdere står UCC Campus Carlsberg til at blive Nordens største pædagogiske uddannelsessted. Det store antal brugere betyder samtidig også et stort behov for funktionelle reoler til f.eks. display af bøger og tidsskrifter. ARKIV-TECHNIC AS står sammen med PAUSTIAN A/S bag leverancen af bl.a. de nye biblioteksreoler, der skal understøtte professionshøjskolens øvrige design, stil og indretning.

FOREG® 1000 biblioteksreoler fra Arkiv Technic kan skræddersys efter ønske

Kontrast, perspektiv og overskuelighed

Reolerne og ruminddelingen giver luft, bryder perspektivet og åbner op. Man kan overskue rummene, og det underbygger den åbne struktur, der karakteriserer UCC-byggeriet. 

FOREG® 1000 biblioteksreoler

Biblioteksreolerne til UCC Campus Carlsberg er af typen FOREG® 1000, som er kendetegnet ved et let, enkelt design i stål og med høj fleksibilitet i forhold til indretningen. Reolerne kan skræddersys stort set efter ønske alene ud fra et stort og fleksibelt produktsortiment. 
I dette tilfælde har behovet været en standardløsning med hyldedimensionen 90 x 30 cm. Den relativt lave reolhøjde underbygger således den rumlige overskuelighed og designmæssige enkelhed, mens reolernes sorte farve samtidig står i klar æstetisk kontrast til de lyse, hvide omgivelser. For at tilpasse reolernes udseende til det øvrige inventar har PAUSTIAN A/S beklædt toppe og gavle med specialdesignede plader i træ. Gavlene er hægtet på reolerne i begge ender med standardbeslag, mens topplader er fastgjort på tophylden. Samspillet mellem stål og træ giver et fantastisk flot resultat. 

Kontrast, perspektiv og overskuelighed med reoler fra Arkiv Technic

Leverance:

Leverancen til UCC Campus Carlsberg omfatter 1.900 hyldemeter FOREG® 1000 Biblioteksreoler til biblioteker og studiemiljøer samt 725 hyldemeter FOREG® 2000 Stationære reoler til diverse arkiv- og depotrum og 50 hyldemeter til rengøringsrum. 
FOREG® 2000-reolerne er galvaniserede og derefter lakerede, derfor er de velegnede til fugtige rumtyper som omklædnings- eller rengøringsrum. 

Kvalitet: 

FOREG® reolsystemer har en fremragende produktkvalitet, som lever op til de skrappeste krav og normer, der regelmæssigt bekræftes i henhold til internationale certificeringer. 

Firmaprofil:

Arkiv-Technic leverer arkiv-, biblioteks- og lagerindretning til både det offentlige og det private danske erhvervsliv. Arkiv-Technic AS repræsenterer Forster Metallbau GmbH, som er en af Europas største reolproducenter, i de skandinaviske lande og har leveret reoler til det danske marked siden år 2003. 

Se mere på www.arkiv-technic.dk eller kontakt os på tlf. 4390 9324.