Tryghed med Fire Eater FLEX

Dato: 9 maj 2019

Fire Eater FLEX er den perfekte løsning til beskyttelse mod brand i mindre boliger, herunder i særdeleshed blandt udsatte borgere. Slukningsmetoden er fuldstændig uskadelig for både interiør, boligen og de personer som befinder sig i boligen. Systemet er designet til at detektere branden i et tidligt stadie og effektivt slukke den samt forhindre genantændelse. Fire Eater FLEX er en diskret løsning som let kan indpasses i alle rum, hvor der er øget risiko for brand, eksempelvis køkken eller bryggers.

Fire Eater FLEX er en løsning til beskyttelse mod brand i mindre boligerUskadelig og effektiv beskyttelse mod brand fra Fire Eater

Funktion

Ved alarm bliver dette vist på den integrerede skærm, og der sendes samtidigt en besked til enten en smartphone, trådløs fastnettelefon eller andet. Hvis man ikke afmelder alarmen på skærmen efter en kort periode, går anlægget automatisk i gang og slukker ilden effektivt.

Hurtig og enkel montering

En Fire Eater FLEX enhed kan opstilles og monteres på under en time og med et minimum af ændringer i rummet. 4 skruer i væggen og så skal enheden blot tilkobles en almindelig stikkontakt.

Teknik

Fire Eater FLEX er udviklet til at detektere og slukke alle typer brande og forhindre genantændelse. Branden slukkes ved hjælp af INERGEN®, som er atmosfærisk luft, hvor ilten er erstattet af de inaktive luftarter Nitrogen, Argon og lidt CO₂. Når INERGEN® blandes med den eksisterende luft i rummet, sænkes iltindholdet i luften til et niveau, hvor forbrænding ikke kan ske. Personer i rummet vil kunne trække vejret stort set normalt, da INERGEN® er tilsat CO₂, som sikrer at kroppen selv justerer iltoptagelsen til det rette niveau. Efter branden er slukket, vil der således kun være få følgeskader og blot en udluftning være tilstrækkelig.

Fakta:

  • Effektiv slukning
  • Sikkert for mennesker
  • Miljøneutralt slukningsmiddel
  • Ingen følgeskader
  • Diskret design
  • Hurtig og nem installation
  • Årligt servicecheck
  • Back-up batteri
  • Enkel nedtagning

Mange kommuner har allerede fået øjnene op for Fire Eater FLEX til deres sårbare borgere på plejehjemmene.

Referenceprojekter fra Fire Eater A/S

Tine Meierier Jæren; produktion og lager

Tine Meierier Jæren; produktion og lager

Nærbø

Tine Meierier Jæren producerer bl.a. smør, margerine, hvidost m.m.  ...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår