Trapper til tiden – og alle formål

Annonce – Dato 3 jun 2021

Hos Trappefabrikken får du muligheden for skræddersyede løsninger

Som en af landets største leverandører af trætrapper til både private parcelhuse og til projektbyggerier, ved vi hvor afgørende en trappe er for den samlede rumoplevelse. At forventningsafstemme med kunderne inden valg af trappeløsning er derfor afgørende for, at vi rammer ”lige det kunderne kan lide”.

Trappefabrikken, giver mulighed for at kunderne får skræddersyede løsningerTrappefabrikken, en af landets største leverandører af trætrapper til både private parcelhuse og til projektbyggerier

Hos Trappefabrikken giver vi mulighed for, at kunderne får skræddersyede løsninger. En efterspørgsel vi både oplever fra kreative arkitekter, entreprenører og privat kunder.

Godt samarbejde med Milton Huse og Menzer & Kristensen

Hos Trappefabrikken sætter vi pris på et godt og professionelt samarbejde, som vi fx har det med det landsdækkende byggefirma Milton Huse og funkisspecialisterne Menzer & Kristensen.

Milton Huse bygger ca. 1200 enheder om året i både et og to plan. Herunder personlige huse til private og større rækkehusprojekter til investorer. Milton Huse har kontorer og kunder overalt i landet, det stiller selvfølgelig krav til Trappefabrikken om, at vi kan levere uanset om adressen er i Herlev eller
Rødekro og uanset om det er en klassisk trappe eller en high end løsning. Som samarbejdspartner og leverandør til en virksomhed som Milton Huse ved vi, at der stilles krav om fleksibilitet, leveringssikkerhed og høj kvalitet i leverancerne…
”, lyder det fra Henrik Haahr, Adm. Direktør i Trappefabrikken, der understreger, at det er grundlæggende værdier i virksomheden.

trappefabrikken, godt samarbejde med Milton House og Menzer & Kristensen

Trappefabrikken har udstillinger i Ølgod og Birkerød. Her kan kunderne gennemgå og udvælge materialer i ro og mag.

Se mere her

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår