Trappeliften FlexStep fra Liftup skaber tilgængelighed i DJI Store Paris

Annonce – Dato 7 nov 2019

FLEXSTEP I PARIS

Dronebutikken DJI Store Paris ligger på én af storbyens travleste alléer, og butikken udtrykker stramt, moderne design og har et stort udbud af den nyeste teknologi indenfor droner, stabilisatorer og DJI-kameraer. Butikken er placeret i en ældre klassisk bygning, men selve butikkens stil og indretning er minimalistisk og moderne.

HIGH-TECH DESIGN

Der var behov for en løsning til at skabe tilgængelighed for kørestolsbrugere og gangbesværede i indgangspartiet i butikken, og en FlexStep blev valgt. For at understøtte den moderne stil i butikken og det højteknologiske sortiment, de forhandler, blev designet af FlexStep holdt i enkle farver og materialer, der bakker op om dette udtryk.

Designet af FlexStep er udformet i specialfarve (mat sort), og trinenes belægning er aluminiums dørkplader, hvilket giver et industrielt udtryk på grund af den rustikke aluminiumsoverflade. Den sorte specialfarve på konstruktionen, balustre og de runde håndlister i rustfri stål giver samlet set det ønskede minimalistiske og high-tech udtryk på FlexStep trappeliften.

Trappeliften FlexStep fra Liftup skaber tilgængelighed i DJI Store ParisFlexStep er pladsbesparende og matcher butikkens stil i en mat sort farve

SMART BETJENING

FlexStep’en hos DJI Store i Paris er monteret med et betjeningspanel med trykknapper på en af trappens balustre. Det enkle trykknappanel er enkelt og intuitivt at betjene for kørestolsbrugeren på FlexStep.

Den enkelte kørestolsbruger er uafhængig af hjælp udefra, da FlexStep som standard kan betjenes fra begge niveauer ved hjælp af tydelige betjeningspaneler på væggen, der med et enkelt tryk forvandler FlexStep fra trappe til kørestolslift. Betjeningspanelerne er trådløse, hvorved der undgås synlige kabler i butikken.

Vil du vide mere om FlexStep?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at tale med en af vores specialister i tilgængelighed:

- Vest-DK: Klaus Dahl Hedelund – kh@liftup.dk / 6126 1299
- Øst-DK: Michael Holm Jensen – mhj@liftup.dk / 2519 1952

Læs mere om FlexStep her