Trappe og lift i ét

Annonce – Dato 21 Aug 2013

FlexStep er den perfekte løsning til at overvinde niveauspring for alle kørestolsbrugere.

Trappe og lift i ét

FlexStep er den perfekte løsning til at overvinde niveauspring for alle kørestolsbrugere og gangbesværede til områder med minimal plads til rådighed. Den mest pladsbesparende lifttrappe på markedet og samtidigt i et design, der tilfredsstiller selv de allermest kræsne…

Design
Der er kræset for detaljerne, og der er gode muligheder for tilpasning til den omgivende arkitektur og indretning. FlexStep leveres som standard i lakeret stål, men trin og håndlister tilpasses helt efter kundens behov og ønsker. FlexStep leveres til både indendørs og udendørs anvendelse.

Lige muligheder for alle!
Til daglig er FlexStep en helt almindelig trappe i et tidløst design, der i høj grad kan tilpasses individuelle behov. Ved et tryk på en knap forvandles FlexStep til en lift, der komfortabelt og sikkert løfter brugeren til det øverste niveau.

Sikkerhed – først og fremmest!
Trappen er udstyret med alle tænkelige sikkerhedsforanstaltninger: Afrulning, klemning, faldrisiko, fejlbetjening, osv. Hvis blot en enkelt af de indlagte sikkerhedssensorer bliver påvirket, stopper trappen straks og en alarmtone hyler.

Teknik
Trappen er udstyret med løftesøjler, der via en avanceret styring kører 100 % synkront således, at brugeren føler et jævnt og behageligt løft. Endvidere er trappen forsynet med et specialudviklet sikkerhedskredsløb, der bl.a. indeholder et infrarødt sikkerhedssystem, der overvåger, at ingen kommer til skade ved klemning mellem trinene.

Funktion
For den enkelte bruger er betjeningen særdeles simpel. Over og neden for trappen kaldes trappen til lift og på selve trappen kan brugeren betjene op- og nedkørsel. Alt andet, herunder de vigtige sikkerhedsfunktioner, foregår automatisk via den avancerede styring. Efter FlexStep er anvendt som lift, vil den automatisk vende tilbage til udgangsstillingen som trappe efter 1 minut uden betjening.

Se mere her!

o Både indendørs og udendørs anvendelse
o Ingen klemningsfare
o Simpel betjening
o Brugertilpasset design