Transparente leveringstider

Dato: 10 Dec 2019

ESYLUX gør leveringstiderne på sin portefølje transparente, så deres kunder hurtigt og målrettet kan finde de løsninger, som er til rådighed. Der skelnes mellem et kerneprodukt, hvor leveringstiden fra lageret ligger inden for 48 timer eller 10 arbejdsdage, og alle andre produkter, hvor leveringstiden oplyses på forespørgsel. På ESYLUX-hjemmesiden kan kunderne straks identificere kerneporteføljens artikler via produktfilteret eller piktogrammerne ud for produktet.

Modtag kerneporteføljen inden for 48 timer eller 10 arbejdsdage. Derved rykker kernesortimentet i forgrunden. Kernesortimentet er inddelt i to klasser:

  • Produkter på lager, som kan leveres inden for kun 48 timer, samt
  • Hurtigt fremstillede produkter, som har en leveringstid på maks. 10 arbejdsdage.

Ved hjælp af produktfiltrene på ESYLUX-hjemmesiden kan artiklerne i begge klasser hurtigt findes inden for en produktkategori. "Derved finder kunden hurtigt og nemt løsninger, der er til rådighed inden for kort tid. Du kan dermed planlægge og betjene projekter mere effektivt og mere pålideligt", siger Anne Spielberg, leder af afdeling for international marketing hos ESYLUX.

ESYLUX tilbyder hurtige løsninger med kernesortimentet

Et forbedret og effektivt værktøj

Som supplement eller som alternativ til produktfilteret viser et piktogram på hvert enkelt produkt, hvilken klasse det hører til. Kerneporteføljens komponenter er markeret med ”48h” eller ”10d”. Alle andre artikler, hvor kunder kan være afhængige af at kende leveringstiden, er forsynet med et ”i”. Dermed går søgeresultatet for en tilsvarende produktsøgning ikke tabt, og alle de fundne automatiserings- og lysløsninger kan som sædvanligt tilføjes til en favoritliste. Disse kan så sendes via e-mail – eksempelvis til den foretrukne el-grossist – og sendes som bestillingsforespørgsel til ESYLUX eller downloades som PDF. I det næste ESYLUX-katalog 2020/2021 bliver emnet også visualiseret på hvert produkt. ESYLUX tilbyder således sine kunder et forbedret og effektivt værktøj til planlægning og realisering af projekter til den sensorbaserede bygningsautomatisering og den intelligente belysning.

Firmaprofil

ESYLUX udvikler, fremstiller og driver intelligente automatiserings- og belysningsløsninger, der skaber mere livskvalitet og energieffektivitet i kontorbygninger, uddannelsesinstitutioner og i sundhedsvæsenet. Det enkelte menneskes ønsker og behov står i centrum, og virksomheden lægger særlig vægt på en nem anvendelse af sine produktløsninger.

Referenceprojekter fra ESYLUX Danmark Aps

Campus Aarhus, Aarhus Universitet

Campus Aarhus, Aarhus Universitet

Nybygning | Aarhus | 442,0 Mio.Kr

Nybygning af undervisningsfaciliteter i Aarhus på 4 etager hvor den ene etage...

Stenlille Skole

Stenlille Skole

Tilbygning | Sorø | 29,0 Mio.Kr

Tilbygning af skole 0-10, klasse i Sorø på 1 etager . Selve byggeriet er påbe...

Lemvigh-Müller A/S Hovedkontor

Lemvigh-Müller A/S Hovedkontor

Nybygning | Herlev | 75,0 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i Herlev på 5 etager . Selve byggeriet er påbegynd...

Abeenraa ABENA

Abeenraa ABENA

Nybygning | Aabenraa | 100,0 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i Aabenraa på 4 etager . Selve byggeriet er påbegy...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår