Trætrapper til projektbyggerier

Annonce – Dato 16 mar 2021

Trappefabrikken A/S er en af Danmarks største leverandører af trætrapper og derfor også ofte arkitektens eller entreprenørens foretrukne valg, når der skal leveres trapper til projektbyggerier. Trappefabrikken A/S har mange års erfaring med projektering, levering og montering af trætrapper til rækkehusprojekter eller hovedtrapper til opgange i bolig karréer.

Trappefabrikken A/S er en af Danmarks største leverandører af trætrapper

Vores projektsælgere står fra start klar til at hjælpe arkitekter og entreprenører med at få lavet den mest optimale trappeløsning i forhold til rumudnyttelse og trappens udseende. Vi gennemgår projektet og kommer med forslag til en løsning som matcher projektet i stil og udseende, men som samtidig passer ind i vores produktionsprocesser og som ligeledes sikrer en simpel montage af trapperne. Alt sammen noget som bidrager til en god økonomisk løsning uden unødvendige fordyrende valg. Undervejs har vi løbende kontakt med byggepladsens byggeledere som sikrer, at vi altid opmåler, leverer og monterer trapperne i henhold til tidsplanen for byggeriet.

Trappefabrikken A/S har mange års erfaring med projektering, levering og montering af trætrapper

Læs mere om Trappefabrikken A/S på deres hjemmeside

Stort produktprogram

Trappefabrikken A/S tilbyder trapperne i mange forskellige træsorter og behandlinger. Gelænderet kan ligeledes fås i et utal af muligheder. I dag er gelænder med stål og glas også en mulighed, som kunderne ofte vælger til det moderne og minimalistiske byggeri.

Slutbrugerens valg

I nogle projekter har slutbrugeren mulighed for at vælge mellem forskellige træsorter og behandlinger til trin, så det matcher deres valgte gulv. Vi tilbyder derfor at lave en trappemodel som kan stå i et udstillingshus, hvor slutbrugeren kan komme forbi og træffe sin afgørelse.

Showroom

Trappefabrikken A/S har showroom i Ølgod og Birkerød, hvor der er rig mulighed for at se mange forskellige trappeløsninger, gelændertyper, træsorter og behandlinger.