Totalløsninger til varmecentraler – som kunderne efterspørger

Dato: 23 Apr 2019

RECI oplever en stigende efterspørgsel hos kunderne efter totalløsninger til varmecentraler – fra det ønskede behov, tekniks afklaring, levering og service.

Totalløsninger til varmecentraler fra ReciDet seneste år er de derfor gået målrettet efter strategiske opkøb og stærke samarbejder. Sidste skud på stammen er opkøbet af Sondex Teknik: ”Vores virksomhed får tilført flere kompetencer og mere ekspertise inden for vores kerneområde. Det betyder, at vi fremover kan hjælpe endnu flere kunder med endnu flere opgaver”, forklarer RECIs direktør, Henrik Bøje Jacobsen. Her hentyder han selvfølgelig til de 17 nye kolleger, som slutter sig til firmaet. Og til de kvalitetsprodukter indenfor beholdere og varmevekslere, som Sondex Teknik i mange år har været kendt for at levere til byggeri og industri. De er nu en del af RECIs sortiment til stor gavn for kunderne.

Opkøbet af Sondex Teknik har også gjort det muligt for RECI at udvide faciliteterne. Adressen på Avedøre Holme kommer til at huse virksomhedens produktions- og serviceafdeling. RECI 0vertager Sondex Tekniks domicil i Glostrup. Her vil vores projektering og salg samt marketing arbejde fra. Der bliver altså skruet op for hele vores organisation , som er ekstremt vigtig for kunder, der søger en totalleverandør.

Udvidelsen af serviceteamet har gjort det muligt for RECI at indgå et stærkt samarbejde med IMI Hydronic Engineering om at stå for service af deres IMI Pneumatex-produkter. RECI forhandler i forvejen produkterne og ser det selv som en kæmpe fordel, at de nu kan tilbyde hele pakken med både problemløsning, produktlevering og service.

På VVS’19 har RECI deres stand ved siden af IMI Hydronic Engineering, så kunderne kan få en fornemmelse af, hvordan en totalløsning kan udformes i praksis. ”Det er vigtigt, at vi kan tilbyde alle komponenter, og det vil vi gerne vise, at vi kan på messen sammen med IMI Hydronic Engineering." siger RECIs direktør, Henrik Bøje Jacobsen.

Mød RECI på stand A1140 og få en snak om dine specifikke problemstillinger – og de mulige løsninger, som RECI kan tilbyde.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår