Totalløsninger inden for informationsskabe og cykelstativer

Dato: 7 Feb 2019

Bredt udvalg af byudstyr i moderne design

Informationsskabe

FlexInEx’ brede udvalg af elegante og robuste informationsskabe giver optimale muligheder for præcis kommunikation i nybyggede ejendomme.

Sortimentet dækker alle behov for information til beboere og brugere – både indendørs og udendørs. Alle løsninger er udført i bedste materialer og produktionen er DIN EN ISO 9001:2000 certificeret, hvilket garanterer højeste kvalitet.

Informationsskabene leveres i standard i alu/sølv anodisering og kan derudover leveres i ca. 180 RAL farver eller i rustfrit stål. Dermed kan løsningen tilpasses enhver eksisterende designmanual eller ethvert arkitektonisk udtryk, eventuelt med integreret lys.

Download informationsskabe kataloget her.

Elegante og robuste informationsskabe fra FlexinexCykelparkering, løsninger til nybyggeri

Cykelparkering

Med et omfattende sortiment af cykelparkering og løsninger til opbevaring af cykler er FlexInEx garanten for de optimale løsninger til nybyggeri.Omfattende sortiment af cykelparkering og løsninger til opbevaring af cykler

Systemerne er udført i de bedste materialer til brug i det nordiske klima, og designet sikrer integrationen med arkitekturen samt de øvrige udendørselementer i forbindelse med byggeriet.

FlexInEx kan hjælpe med at dimensionere løsningen til behovet og de gældende lovkrav på området, rådgive om montering og stå for opsætning. Alle løsninger integrerer hensyn til design, holdbarhed og tyverisikring.

Download cykelparkering kataloget her.

Referenceprojekter fra FlexInEx

Fremtidens Plejehjem

Fremtidens Plejehjem

Nybygning | Aalborg | 90,0 Mio.Kr.

Nybygning af ældre-/plejeboliger i Aalborg med 70 lejligheder på 5 etager . S...

Ambercon

Ambercon

Nybygning | Rebild | 20,0 Mio.Kr

Nybygning af kontor, butikker m.m. i Rebild på 2 etager . Selve byggeriet er ...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår