Totalleverandør af unikke skilteløsninger

Dato: 28 jun 2018

Fokus på design, kvalitet og funktionalitet

Vi er en moderne, dansk virksomhed med speciale i design af en lang række skilteløsninger, digitale skilte og Wayfinding. Fra vores kontor i Aalborg udvikler, designer og fremstiller vi designprodukter, der er med til at forme vores kunders visuelle identitet – fysiske og iøjenfaldende løsninger, der gør kundens navn, logo eller budskab synligt i mængden.

Skræddersyede skilteløsninger

FlexInEx har stor erfaring med at skabe unikke skilteløsninger, der tager udgangspunkt i de omkringliggende omgivelser. Den enkelte kundes behov er altså omdrejningspunktet i hver eneste opgave, vi udfører, og du vil altid modtage en unik og skræddersyet løsning, når du overlader ansvaret for dine skilteløsninger i vores hænder.

Vi er totalleverandør af alt fra facadeskilte, indendørsskilte, postkasser og dekorationer til digitale informationsløsninger, Smart Poster Displays og Wayshowing Services. Vi samarbejder med både offentlige- og private virksomheder, boligselskaber, sygehuse, uddannelsesinstitutioner og kirker – alle med behov for synlige og individuelle skilteløsninger, der sender positive signaler til omverdenen.

Fokus på design, kvalitet og funktionalitet

Hos FlexInEx har vi altid fokus på design, kvalitet og funktionalitet, og vi stræber efter at kunne tilbyde en bred vifte af skilteprodukter. Derfor samarbejder vi med et nøje udvalgt netværk af kreative kræfter, og vores samarbejdspartnere tæller både arkitekter, grafikere og indretningsarkitekter.

Vores samarbejde med professionelle og kompetente specialister indenfor hver deres felt sikrer, at vi altid kan levere en målrettet totalløsning, der imødekommer kundens krav og ønsker, og som på bedste vis formår at omsætte identitet og budskaber til konkrete og fysiske løsninger.

Kontakt os, og fortæl om dine visioner

Har du en idé til en løsning indenfor skiltning, Wayfinding eller andre designprodukter, du ønsker realiseret, er du altid velkommen til
at kontakte FlexInEx.

Vi tænker i helheder og går aldrig på kompromis med dine forventninger og ønsker til individuelle skilteprodukter.

Referenceprojekter fra FlexInEx

Fremtidens Plejehjem

Fremtidens Plejehjem

Nybygning | Aalborg | 90,0 Mio.Kr.

Nybygning af ældre-/plejeboliger i Aalborg med 70 lejligheder på 5 etager . S...

Ambercon

Ambercon

Nybygning | Rebild | 20,0 Mio.Kr

Nybygning af kontor, butikker m.m. i Rebild på 2 etager . Selve byggeriet er ...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår