TopWater serverer filtreret vand med og uden brus der holder medarbejderne hydreret på kontoret

Annonce – Dato 27 jun 2023

TopWater serverer filtreret vand med og uden brus der holder medarbejderne hydreret på kontoret. Få også frisk vand med brus som én integreret løsning med kaffemaskinen TopBrewer.

STILREN VANDDISPENSER TIL KONTORET

Vi ved alle, hvor vigtigt det er vi drikker rigeligt vand for at komme igennem en lang arbejdsdag på kontoret. Men ’kedeligt’ vand fra hanen afholder mange fra at opretholde den rigtige væskebalance.

Derfor er vand med brus meget efterspurgt på danske arbejdspladser, og er der ikke en integreret vanddispenser falder valget på flaskevand. Det er både dyrt, besværligt og dårligt for miljøet.

TopWater fra Scanomat er medarbejdernes favorit, når de ønsker friskt vand med og uden brus. Vandet der serveres med TopWater smager ekstra friskt og blødt, da alle urenheder filtreres i vores udskiftelige og genanvendelige filtre. Det er ligeledes nemt at justere hanehøjden, når der skal fyldes kander op med frisk vand til mødet.

Det er også muligt at tilføje løsningen med frisk vand, med og uden brus, til vores TopBrewer-kaffemaskine. En løsning der er utrolig populær hos vores kunder.

scanomat kaffemaskineTopWater kan betjenes med trykknapper, berøringsfri sensor-knapper eller iPad-menu efter valg.

STILREN OG NEM INTEGRERET INSTALLATION

TopWater deler sit ikoniske designudtryk med sine søsterprodukter fra Scanomat; TopBrewer og TopJuicer. Alle drikløsningerne er udviklet, designet og produceret i Kokkedal under samme tag hos Scanomat.

Ens for drikløsningerne fra Scanomat er, at 99% af maskinerne er gemt væk under bordpladen. Det giver stor frihed til at integrerer løsningerne i eksisterende kontor-køkkenmiljøer eller skabe et unikt design i nye projekter. Når maskinerne installeres i skabet under bordpladen, giver det også en tæt på lydløs løsning der ikke forstyrrer medarbejderne.

Det stilrene design med TopBrewer, TopWater og TopJuicer og de mange designmuligheder gør, at arkitekter verden over foretrækker Scanomat-produkterne til deres projekter.

SÅ NEMT SPECIFICERER DU EN SCANOMAT LØSNING

Når der skal specificeres den rigtige drikløsning til projektet og kunden, så finder du nemt løsningen med nogle enkle klik på vores hjemmeside. Vi guider dig i vores produktvælger alt efter antal af daglige brugere, ønskede driktyper og skabsplads frem til den rette løsning med specifikationer samt 2D/3D filer.

Find løsningen der passer til jeres behov med vores produktvælger

Herudover kan du med vores designvælger prøve designmulighederne med forskellige hanefarver og iPad holder i forskellige omgivelser.

Har du brug for rådgivning til et konkret projekt står vores salgsteam klar til at hjælpe med gode råd og erfaring fra andre projekter og kunder.

ALLE GENKENDER SCANOMAT HANEN

I de projekter hvor TopBrewer, TopJuicer eller TopWater vælges tidligt, ser vi flere og flere utrolige installationer i moderne kontorindretninger, på hoteller og i forretninger. Designs der hos de daglige brugere og besøgende skaber stor anerkendelse i lighed med den høje kaffekvalitet TopBrewer leverer med friskristet Amokka® Kaffe der sendes direkte fra vores eget risteri i Kokkedal.

Referenceprojekter fra Scanomat

DFDS Domicil Marmormolen

DFDS Domicil Marmormolen

Nybygning | København | 294 mio.kr

Nybygning af kontor, butikker m.m. i København på 7 etager hvoraf 2 etager er...

Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn

Tilbygning | Aalborg | 150,0 Mio.Kr

Tilbygning af lufthavnsterminal i Aalborg . Selve byggeriet er påbegyndt janu...

Brønnums Hus - Office Club
Skt. Petri Hotel

Skt. Petri Hotel

Ombygning | København | 4 Mio.kr

Ombygning af hotel & restauration i København med 20 lejligheder på 1 etager ...