Topsikre fjernvarmerør

Dato: 8 sep 2020

REHAUs præisolerede rør og skydemuffesystem anvendes blandt andet til fjernvarme, biovarmeanlæg og varmepumper (luft/jord).

Robust rørsystem

Ved en driftstemperatur på op til 70 ⁰C og et maksimalt tryk på 8,5 bar har de højstabiliserede PE-Xa rør RAUVITHERM og RAUTHERMEX en levetid på mindst 50 år. Den maksimale driftstemperatur ligger på 95 ⁰C, men rørene kan også kortvarigt klare temperaturer på 110 ⁰C. Rørene har en robust kappe med øget godstykkelse, kappen er vandtæt på langs, og velegnet til at have liggende på byggepladser. Alt i alt et rørsystem, som kan klare lidt af hvert.

Lægning

De præisolerede rør er nemme at lægge i jorden, da de har en glat yderkappe og REHAU’s
gennemprøvede skydemuffeteknik.

Program

RAUVITHERM

Præisolerede rør til varme. Har en unik fleksibilitet, lille bukkeradius og lav vægt. Rullerne kan i enkelte dimensioner leveres i hele 260 meters længde. RAUVITHERM fås i UNO Ø25-125 mm og DUO Ø25-63 mm.

RAUTHERMEX

Præisolerede rør til varmt brugsvand. Er beregnet til installationer, hvor der er krav om mindst muligt varmetab. Rørene er ideelle til distribution af varmt brugsvand, enten over lange rørstrækninger eller i et netværk med mange tappesteder. RAUTHERMEX fås i dimensionerne UNO Ø20-63 mm og DUO Ø25-50 mm.

Forhandler

I Danmark forhandler Rørkald ApS i Brøndby REHAU’s præisolerede rør. Det er muligt at bestille præisolerede rør enten som store ruller eller på fix-mål, fx 35, 64 eller måske 117 m. Uanset hvilken længde det drejer sig om, skærer Rørkald røret til efter ønske.

Se mere på www.rehau.dk, eller ring: tlf. 46 77 37 00.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår