Terrorsikring som turn-key løsning - Hvor viden og erfaring gør en forskel

Dato: 17 Dec 2020

Damasec Physical Protection Systems er de førende eksperter i Danmark

Damasec Physical Protection Systems er de førende eksperter i Danmark inden for sikringsopgaver. Vi har det bredeste sortiment, og kan derfor give dig den rigtige sikringsløsning til tiden og til aftalte pris. Vi har mange års erfaringer samlet i et stærkt team, hvor udførelse af sikringsprojekter rundt i verdens brændpunkter, har givet os viden, som du kan du trække på til dit projekt. Med os får du det rigtige sikringsniveau, dagligdags funktioner og den kvalitet der giver dig mest værdi for pengene på den lange bane.

Sikring fra fortov og ind til skrivebordet:

Vi er eksperter i sikring fra perimeter til bygnings-skallen og videre ind til skrivebordet. Vi arbejder med holistisk sikring som turn-key, fra designfasen til du får nøglen og løsningerne er sat i drift.
Vores projektledere har erfaring fra deres tid i Forsvaret, kombineret med teoretisk og praktisk viden og uddannelser. Dette gør dem i stand til at føre dig igennem projektet og levere en gennemarbejdet løsning, der lever op til de højeste standarder, kvalitet- og sikringskrav, som vi har defineret sammen.

Det gode projekt:

Også for sikringsprojekter til sikring mod køretøjsangreb, er det vigtigt at udføre sit hjemmearbejde grundigt, før du vælger en løsning. 

 • Du bør begynde med at analysere hvad det er du skal passe på og især hvad du skal sikre sig imod. 
 • Derefter udføres en Dynamisk Køretøjs Analyse (DKA) 
 • Ud af den specifikke DKA får du en hastighed på det valgte køretøj, når den rammer din perimeter, det kan være omkring en bygning, gågade eller torv i byen. 
 • Du bestemmer nu sikringsniveauet og kan finde den løsning der lever op til dine krav.
 • Brugerinddragelse er vigtig, det skaber stor værdi for løsningen i hele dets levetid.

Også for sikringsprojekter til sikring mod køretøjsangreb

Centurion Shallow Mount pullert:

Centurion pullert er en af de stærkeste på markedet og med sit lave fundament på kun 170mm, er den anvendelig mange steder i bymiljøet til sikring af kritisk infrastruktur.
En Centurion pullert stopper en 7,2 tons lastbil, der rammer den med 80 km/t på under 1,9 meter; Det vil sige, at lastbilen maximalt kommer 1,9 meter gennem den valgte perimeter, før den står helt stille og ikke kommer ind på området bagved.

Sikringsniveauer er beskrevet efter en standard der hedder IWA14 som, IWA 14: V/7200[N2A]/80/90:1.9.

Læs på vores hjemmeside eller kontakt teamet for at lære mere om dette.

CENTURION SHALLOW MOUNT PULLERT

Lav fundament:

Vi har et bredt sortiment af pullerter med lavt fundament / Shallow Mount, til flere forskellige sikringsniveauer. 
Lavt fundament betyder, at vi kan installere en række af sikringspullert hen over kabler, forsyningsledning og kloakker, der ofte er nede i jorden under fortovet i alle byer. Vi har løsninger der med kun 112mm fundament stopper en 7,5 tons lastbil med 64 km/t.
Shallow Mount er markant hurtigere at installere og med lavere installeringsomkostning end et traditionelt betonfundament til faste fikseret pullerter.

Vi har et bredt sortiment af pullerter med lavt fundament / Shallow

Vidste du? 

 • Vi skræddersyr sikringsløsninger, med specifikke mål og dimensioner samt sikringsniveauer.
 • Vi er eksperter inden for løsninger til sikring mod; Køretøjstrusler, Eksplosioner, Skudtrusler og Indbrud / Forced Entry.
 • Vi har også x-ray scanner og metaldetektorer i vores porteføjle.  
 • Vi kan udføre installation og tilbyder servicekontrakter.
 • Vi har vores egen event afdeling som bl.a. medvirker til at sikre Ironman, Smukfest. 
 • Vi deler viden og erfaring via vores LinkedIn profil, hjemmeside, webinar og produktdemonstrationer.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår