Tal med dit ovenlysvindue og få et sundere indeklima

Annonce – Dato 23 Aug 2018

VELUX ACTIVE with NETATMO er den første smart home-løsning, der tilbyder fjernbetjent, sensorbaseret betjening af ovenlysvinduer, gardiner og markiser.

VELUX ACTIVE, den nye intelligente styring af ovenlysvinduer, registrerer, hvornår luften er for tung eller varm, og åbner vinduerne, så frisk luft kan komme ind og skabe et sundere indeklima. Du vil også kunne tale til ovenlysvinduet og få det til at åbne eller lukke, fordi det er forbundet med Apples stemmestyring Siri og kan styres fra app’en Hjem.

Den højteknologiske løsning er udviklet i parløb med den franske smart home-udbyder Netatmo. Systemet er i stand til at hente vejrdata og beregne, om markiser eller gardiner skal rulles ned på forhånd for at undgå overophedning.

VELUX ovenlysvinduer er de første vinduer, man kan styre via Apples smart home-system HomeKit. Uanset hvor du er – ude eller hjemme - vil du nu med enkelte berøringer på eksempelvis iPhonen kunne indstille dine ovenlysvinduer, markiser og gardiner og skabe behageligere og sundere omgivelser i dit hjem.

VELUX Active består af en kontrolapp, som fungerer til både iOS- og Android-enheder, en indeklimasensor, en gateway og en udgangskontakt, så du kan låse dine vinduer, når du forlader hjemmet. Produktet er i handlen og koster 1.950 kr. inkl. moms. VELUX Active kan købes hos VELUX Danmarks forhandlere og på veluxshop.dk.

Smart home-systemet kan kobles på både eksisterende* og nye VELUX INTEGRA® ovenlysvinduer, men også manuelt betjente ovenlysvinduer, såfremt de bliver opgraderet med motor.

Læs mere på velux.dk/active.

*VELUX INTEGRA® ovenlysvinduer fra 2006 og frem.

Referenceprojekter fra VELUX Danmark

Renovering af rækkehus i Virum

Renovering af rækkehus i Virum

Virum

Renovering af rækkehus i Virum, som stod på fra udgangen fra 2015 til 2016. T...