Tagpapproducent lancerer ny byggefaglig TV-kanal

Annonce – Dato 11 okt 2019

Phønix Tag Materialer lancerer ny TV-kanal, der skal gøre dyb og kompleks tagviden lettilgængelig for professionelle aktører i byggebranchen. I hvert afsnit inviteres byggefaglige eksperter ind i studiet sammen med vært og arkitekt Nikoline Dyrup Carlsen

TAGPAPPRODUCENT LANCERER NY BYGGEFAGLIG TV-KANAL

Tagpapproducent lancerer ny byggefaglig TV-kanal

Som den første tagpapproducent åbner Phønix Tag Materialer i Vejen sin egen TV-kanal, Tagkanalen. Tagkanalen, der kan ses online på Phønix Tag Materialers hjemmeside og YouTube, skal formidle viden om tagpap og tage til arkitekter, bygherrer og rådgivere i byggebranchen. I hvert afsnit af Tagkanalen inviteres eksterne eller interne eksperter med byggefaglig baggrund ind i studiet for at tale om tagpap og tage. Nikoline Dyrup Carlsen, arkitekt og partner i Spacon & X, har værtsrollen på Tagkanalen, og stiller – qua sin faglige viden og tv-erfaring – relevante spørgsmål til gæsterne og guider seerne gennem afsnittene.

- Vi henvender os i første omgang til professionelle brugere som arkitekter, konstruktører og bygherrer. På Tagkanalen må eksterne og interne eksperter gerne nørde dybt i tagpap, men i en form, som er lettilgængelig for målgruppen, siger Kenneth Vraa, der er salgs- og marketingdirektør for Phønix Tag Materialer.

Virksomheden har forberedt sig gennem mange måneder og ved lanceringen er de to første afsnit klar. De handler om byggebranchens situation efter nedlæggelsen af TOR og om arkitektoniske muligheder med tagpap. I løbet af kort tid udkommer flere afsnit om levetid, tagterrasser, grønne tage, BIM, DGNB med mere.

- Vi vil gerne klæde byggebranchen på med faglig viden om, hvordan arkitekter eller bygherrer kan træffe sikre og langsigtede valg med tagpap til byggeriet. Tagkanalen skal være med til at sikre, at vi får gode byggeprojekter med mange års levetid, siger Kenneth Vraa.

Tagkanalen kan ses på Phønix Tag Materialers hjemmeside

Vi udstiller på Building Green Copenhagen.
Mød os på stand nr. 100.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår