Tagpap af højeste kvalitet fra SORBERG®

Annonce – Dato 13 Apr 2021

Tagpap af topkvalitet fra SORBERG® dækker alle former for behov indenfor bitumen-løsninger. Der er tale om kvalitetspap, som kan sammenlignes med andre nordiske produkter. SORBERG® bestræber sig altid på at levere en god personlig service og produkter af højeste kvalitet. SORBERG®s mål er altid at være på forkant med udviklingen for at fastholde en førende placering på det professionelle marked. Produkterne lever op til alle energi- og miljøkrav samt alle EU-standarder.

Tagpap af højeste kvalitet fra SORBERG®

Få et uforpligtende tilbud

Man er velkommen til at kontakte SORBERG® for mere information. SORBERG® tager gerne en samtale om priser og eventuelle tilbud samt andre forhold i forbindelse med køb af tagmaterialer og sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Kvalitetspap til alle behov for bitumen-løsningerTagpap af topkvalitet fra SORBERG®

Firmaprofil

SORBERG® stræber altid efter god personlig service og højeste kvalitet i sine produktserier. SORBERG®s organisation søger hele tiden nye forretningsmuligheder for at udvikle selskabet, i samarbejde med partnere i flere europæiske lande. På grund af det tætte samarbejde med deres kunder i byggeriet (arkitekter, rådgivere, bygherrer og håndværkere) er SORBERG® i stand til at levere kompetent service og produkter i højeste kvalitet.

Yderligere information: kim@sorberg.dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår