Tagpap af højeste kvalitet fra SORBERG®

Dato: 24 okt 2019

Tagpap af topkvalitet fra SORBERG® dækker alle former for behov indenfor bitumen-løsninger. Der er tale om kvalitetspap, som kan sammenlignes med andre nordiske produkter. SORBERG® bestræber sig altid på at levere en god personlig service og produkter af højeste kvalitet. SORBERG®s mål er altid at være på forkant med udviklingen for at fastholde en førende placering på det professionelle marked. Produkterne lever op til alle energi- og miljøkrav samt alle EU-standarder.

Tagpap af højeste kvalitet fra SORBERG®

Få et uforpligtende tilbud

Man er velkommen til at kontakte SORBERG® for mere information. SORBERG® tager gerne en samtale om priser og eventuelle tilbud samt andre forhold i forbindelse med køb af tagmaterialer og sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Kvalitetspap til alle behov for bitumen-løsningerTagpap af topkvalitet fra SORBERG®

Firmaprofil

SORBERG® stræber altid efter god personlig service og højeste kvalitet i sine produktserier. SORBERG®s organisation søger hele tiden nye forretningsmuligheder for at udvikle selskabet, i samarbejde med partnere i flere europæiske lande. På grund af det tætte samarbejde med deres kunder i byggeriet (arkitekter, rådgivere, bygherrer og håndværkere) er SORBERG® i stand til at levere kompetent service og produkter i højeste kvalitet.

Yderligere information: kim@sorberg.dk

Mere om produktet TAGPAP

TAGPAP

Tagpap af højeste kvalitet

CE Sorberg 6200 SBS

CE Sorberg 6200 SBS

Se databladet her

Læs mere

CE Sorberg PF3900 SBS
Overpap Sorberg PF 6200 SBS
Underpap Sorberg PF 3900 SBS

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår