Tagelementer med indbygget hældning

Annonce – Dato 6 maj 2021

Skandek Ståltagelementer leveres nu også med indbygget taghældning 1:40, enten udført med kip i midten og hældning til begge sider eller med ensidig hældning. Samtidig leveres Skandek Ståltagelementer med op til 24 m spændvidde. Skandek ståltagelementer er opbygget af 100 % uorganiske materialer og 100 % ubrændbare materialer.

Skandek Ståltagelementer leveres nu også med indbygget taghældning

Tæt tag hurtigt

Elementerne leveres med 1 lag underpap, pålagt fra fabrik, som skal strimles på Byggepladsen, så der hurtigt er tæt tag, og herefter skal der udføres 1 lag overpap. Den mest økonomiske løsning er at få leveret Skandek Ståltagelementerne med 1 lag tagfolie fra fabrik, som skal svejses sammen på byggepladsen. Herefter er taget tæt, og den færdige tagdækning er udført i 1 arbejdsgang.

Økonomiske fordele

Tagelement A/S har indenfor det sidste år leveret flere projekter med indbygget taghældning. Det har givet bygherren en stor økonomisk besparelse, da man har kunnet spare at udføre en kileskåret tagisolering og tagdækning.

Lydloft

Bygherren får endvidere et indvendigt vandret loft med færdig overflade i en farvet ståltrapez, leveret med perforering, så loftet virker som et ”lydloft” med gode akustiske egenskaber.

Ekstra plads under loftet

I Skandek Ståltagelementer med vandret loft og indbygget tagfald er de bærende konstruktioner indbygget i elementerne. Med disse elementer kan bygherren således udnytte den øverste meter frihøjde under loftet, da der ikke er nogen generende bærende konstruktioner i vejen for lagerreoler, lifte, trucks m.v.

Mere om produktet Tagelement

Tagelement

SkanDek bjælker er specielt udviklede profiler til SkanDel tagelementer. På grund af deres store styrke og - ikke mindst - deres længde, der langt overgår andre produkter, er SkanDek bjælker en interessant mulighed - også til andre formål.

Godt skolebyggeri
Tagelement brochure

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår