Tag og facade i Cradle2Cradle-certificeret naturskifer

Annonce – Dato 21 jun 2018

Som den eneste i Danmark kan Komproment levere certificeret naturskifer For nylig har Komproment leveret materialer til et nybygget hus ved Engholm Søpark i Herning. Her er både tag og facade blevet udført i naturskiferen Barcelona Green Hill, der er Cradle2Cradle-certificeret. Barcelona Green Hill kløves med en smuk jævn og ensartet overflade og har en fascinerende farvestruktur: i våd tilstand ses flotte mørke og grå liner i den grå-grønne skifer.

Zappa facadesystem

Facademontagen er udført med dette system, der repræsenterer en ny måde at montere naturskifer på. Det er et komplet system i uorganiske materialer, som monteres hurtigere end andre systemer. Komproment har selv udviklet produktet og anvendt det ved facaderenovering af flere 70'er-boligblokke, ofte flere tusinde kvadratmeter ad gangen. Samtidig er der sket en markant stigning i antallet af projekter med skiferfacader til private boliger.

Mange håndværkere er ved at få øje på de muligheder, der foreligger med naturskiferfacader, både i kraft af hurtig og økonomisk montage, men også det flotte æstetiske udseende.

Yderligere information: www.komproment.dk, tlf. 96 52 07 10, e-mail: salg@komproment.dk

Referenceprojekter fra KOMPROMENT ApS

Uglevænget

Uglevænget

Nybygning | Køge | 20-25 Mio.Kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Køge med 13 lejligheder på 2 etager . Selve ...

Gaardhaverne

Gaardhaverne

Rækkehusprojektet “Gaardhaverne” i Høje Taastrup har netop modtaget licensb...

Kornets Hus

Kornets Hus

Kornets Hus er Danmarks nye, flotte og samtidig hyggelige center for viden og...

Engparken - Køge Kyst

Engparken - Køge Kyst

Engparken ved køgekyst er blevet beklædt med Komproment’s ZAPPA facadesystem,...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår