Tæt og komplet bygning med Isola

Annonce – Dato 10 jan 2019

 Isola FlexWrap 60 TapeIsola FlexWrap 60 Tape

På BYGGERI ’18 introducerede Isola et nyt, smallere og mere fleksibelt tape- og klæbesystem til det hjemlige marked, Isola FlexWrap 60 Tape, der allerede nu står på hylderne hos en række af Isolas forhandlerkæder.

Fleksibel og formbar tape

Teknisk set er Isola FlexWrap 60 Tape en forkomprimeret og selvklæbende butylmembran, der kan bruges til tætninger af alt fra væg til tag, og vel at mærke både udvendigt og indvendigt. Der er iboende egenskaber, der giver en række fordele:

  • Meget formstabil i forhold til såvel fugt som varme og kulde
  • Usædvanlig høj klæbeevne, uanset hvilken type materiale den sættes på
  • Meget lang levetid
  • Vand- og diffusionstæt, ideel til forsegling af vindspærre, gennemføringer i et diffusionsåbent undertag eller andre typer gennemføringer

fleksibel og formbar tapetape, isola, høj klæbeevne

Isola Mestertekk

Et andet eksempel på Isola-produkter, der vakte genklang på årets Byggerimesse, var 1-lags tagbelægningen Isola Mestertekk. ”Vi fører både 2-lags og 1-lags tagdækning og kan anbefale begge dele. Traditionen har været, at man fortrinsvis anvender en 2-lagsløsning, men der er også andre fordele ved en 1-lagsløsning som betyder, at man kan udføre hele opgaven på én gang. Det vil sige, at man kan klare den på den halve tid og kun bruge halvt så meget i materialer – uden at miste noget i kvalitet eller holdbarhed. Så uanset om vi taler 1-lags- eller 2-lagsløsning, så er Isola Mestertekk en både økonomisk fornuftig og effektiv tagbelægning til de professionelle for at kunne opnå et tørt og sikkert hus”, siger Michael Lindberg, markedschef hos Isola.

Isola radonsikring

Isola er desuden kendt for at være i front indenfor fugt- og radonsikring. Også på dette område præsenterede virksomheden nye løsninger, der kan afhjælpe problemer med den sundhedsskadelige radioaktive jordgasart radon. Isola har mangeårig erfaring med radonsikring og er således rustet til at rådgive fagfolk som entreprenører, arkitekter og håndværkere om kravene, når der fx nybygges, eller når det naturlige radon i jorden siver ind i husene og skaber sundhedsrisici. ”Vi er langt fremme inden for radonløsninger takket være vores erfaringer fra Norge. Den viden vil vi selvfølgelig gerne dele og give håndværkere, entreprenører og arkitekter en hjælpende hånd på området. Man kan generelt nå rigtig langt, hvis man indtænker sunde, tætte og komplette løsninger fra entreprenørernes og arkitekternes side fra starten af byggeriet”, udtaler Michael Lindberg.

Værdifuld feedback fra de professionelle

”Fagfolkenes inputs er i det hele taget meget værdifulde for os i den videre udvikling af Isola-løsninger, og vi kan omvendt hjælpe med at føje nye forretningsområder til deres virke. Uanset om det så gælder produkter og rådgivning inden for tape- og klæbesystemer, tagpap, radonsikring eller noget helt fjerde. For os handler det altid om at holde det enkelt og prøve at medvirke til at skabe et bedre og sundt byggeri”, slutter Michael Lindberg.

Yderligere information: www.isola-platon.dk, tlf. 70 20 80 52.

Referenceprojekter fra Isola-platon

FREDERIKSHAVN BOLIGFORENING GRØNNEVÆNGET OG SOLSBÆKVEJ

FREDERIKSHAVN BOLIGFORENING GRØNNEVÆNGET OG SOLSBÆKVEJ

Nybygning | Frederikshavn | 30 mio.kr

Nybygning af tæt/lav i Frederikshavn med 21 lejligheder på 1 etager . Selve b...

Nyt Beder Vandværk

Nyt Beder Vandværk

Nybygning | Aarhus | 67 mio.kr

Nybygning af industri i Aarhus . Selve byggeriet er påbegyndt juni 2018 med e...

Hjertet Ikast

Hjertet Ikast

Nybygning | Ikast-Brande | 0 Mio.kr

Nybygning af dag-/aktivitetscenter i Ikast-Brande . Selve byggeriet er påbegy...

KLIMATORIUM LEMVIG

KLIMATORIUM LEMVIG

Nybygning | Lemvig | 34,5 mio.kr

Nybygning af laboratorium/forskning i Lemvig . Selve byggeriet er påbegyndt j...