Synliggør dine produkter

Dato: 13 jun 2019

Sammenflet referenceprojekter med din virksomhedsprofil på Byggematerialer.dk

På Byggematerialer.dk kan du præsentere dine produkter via vores referenceprojektside - vores kunder gør det allerede i dag

Øg din virksomheds eksponering med reference projekter på Byggematerialer.dk

Selvstændig side med referencer

Byggebranchens aktører kan på referenceprojektsiden se eksempler på, hvilke virksomheder der har leveret byggematerialer til forskellige projekter, samt hvilke aktører der har været involveret i projektet. Referenceprojekterne vises på de pågældende virksomheders profiler på Byggematerialer.dk, hvor de er knyttet direkte til det produkt, som virksomhederne har leveret til projektet. 

Derudover vises referencerne på en selvstændig side med referenceprojekter. På denne side findes informationer om de pågældende projekter og detaljerede beskrivelser af aktørernes bidrag til projekterne.

Et godt overblik for byggebranchens aktører

Den selvstændige side med referenceprojekter giver et enestående overblik over, hvem der har medvirket til en given byggesag, hvorunder der nævnes de professionelle aktører og leverandører, der har bidraget til projektet.

Dette overblik er særligt gavnligt for arkitekter og rådgivere - der ligeledes får stor udbytte af, at referenceprojekterne er tilkoblet udbydere af byggematerialer på profilsiderne på Byggematerialer.dk. 

Se mere om Carlsberg projektet her.

Vores dygtige medarbejdere står klar, kontakt os på +45 7025 3031 eller klik her.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår