Subor gør nyrup plast leveringsdygtig til de tunge projekter

Dato: 5 nov 2020

Nyrup plast er stolte af at kunne repræsentere Subor på det danske marked, på vegne af Endoline. Endoline og nyrup plast kombinerer viden og styrker for nu at kunne tilbyde de fremragende GRP (Glas Fiber Reinforced Polyester)-produkter fra Subor her i landet. Emnerne bruges i projekter over eller under jorden såvel som under vandet og gør det muligt for nyrup plast at kunne levere materialer til de tunge projekter.  

muligt for nyrup plast at kunne levere materialer til de tunge projekter. STØRRELSER OG KAPACITET

Størrelser og kapacitet

De helt store emner findes i størrelserne 300-4000 mm og klarer tryk fra 1 op til 32 bar.  
Udover GRP-rør findes tætninger/pakninger der sikrer optimal tætning. De er blandt andet blevet brugt i udsatte jordskælvsområder.

Lav vægt sikrer nem og hurtig installation og sikker transport

Subor GRP-rør vejer 1/10 af beton og 1/4 af stålrør. Den lette struktur gør det nemt og hurtigt at installere emnerne. GRP-rørene med forskellige diametre sendes ved hjælp af speciel emballage, som er indlejret og kan dermed forsendes uden at gøre skade på deres hydrauliske egenskaber og glatte overflader.  
 

Al passage har samme gennemstrømningshastighed

De hydrauliske egenskaber ved Subors GRP-rør giver stabilitet i hele levetiden. På grund af deres glatte indvendige overflade forhindres dannelse af kalk og sediment. I modsætning til konventionelle rørsystemer tillader denne egenskab at al passage har den samme gennemstrømningshastighed. Derfor bevarer Subor Pipes deres oprindelige ydeevne-kriterier, selv efter en 50-årig levetid.  

Firmaprofil 

Subor har siden 1996 specialiseret sig i glasfiberforstærkede polyesterrør, der alle er designet og underkastet tests for at imødekomme og opfylde kravene i de grundlæggende og mest omfattende internationale standarder i industrien. Siden har de opnået certifikater for ISO 9001 kvalitet, ISO 14001 miljø og OHSAS 18001 arbejdsmiljøstyringssystemer. 

Subor har siden 1996 specialiseret sig i glasfiberforstærkede polyesterrør

Læs mere om Subor GRP-rør her.

Hent Subors katalog her.

Yderligere information:

www.nyrupplast.dk, tlf. 57 80 31 00.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår