Styr hele brusebadet med en smart knap

Annonce – Dato 5 okt 2017

Med hansgrohe Select kan du styre vandet og skifte stråletype med et klik

Styr hele brusebadet med en smart knap

Styr hele brusebadet med en smart knap

Med hansgrohe Select kan du styre vandet og skifte stråletype med et klik

hansgrohes Select-teknologi gør brusebadet smartere og mere intuitivt. Lige fra hånd- eller hovedbruseren, hvor man kan skifte mellem op til tre forskellige stråletyper med et tryk på Select-knappen, til termostater, hvor vandet åbnes og lukkes med et enkelt klik. Funktionen er let at bruge for alle, og da Select-knappen fungerer rent mekanisk har den lang levetid, minimalt vedligehold og kræver ingen strøm.

Select er for alle

I de fleste brusekabiner og ved mange badekar er der allerede en håndbruser. Her er det så let som ingenting at få Select-funktionen ind i sit bad. Skru blot den gamle håndbruser af bruserslangen og skru i stedet en hansgrohe Select håndbruser på. Håndbrusere med Select fås i serierne hansgrohe Croma Select og hansgrohe Raindance Select. Vælg en håndbruser i ren kromoverflade eller krom/hvid og skift mellem op til tre stråletyper – fra blød regn til massage – med et tryk på knappen. Det kan gøres med én hånd og mens bruseren sidder i bruserholderen.

Ét klik og vandet er tændt

Uanset om bruseren er med eller uden Select-knap, kan den kombineres med et hansgrohe Select termostatarmatur, hvor man åbner og lukker for vandet ved at trykke på en knap. Den frembyggede version hedder ShowerTablet Select og fås i to bredder med eller uden kartud – alle med en praktisk hylde af sikkerhedsglas. Select-knappen kræver blot et let tryk med fingeren, håndroden eller albuen – det kan også gøres med sæbe på hænderne eller lukkede øjne.

Ønsker man Select i hele brusebadet, er et Raindance Select Showerpipe brusersystem det oplagte valg. Her får man termostatarmatur, håndbruser og hovedbruser i et samlet system til enkel montering – og Select-knapper til at styre hele bruserfornøjelsen.

Skjul teknikken bag væggen og få mere plads

Hvis man alligevel skal i gang med den helt store badrenovering eller nyt badeværelse, er en indbygget bruserløsning værd at overveje. Indbyggede termostater med Select-knapper hedder hansgrohe ShowerSelect, og de fås både med krom-overflade eller overflade i sort eller hvidt glas. Her får du mere plads under bruseren, fordi alt er bygget ind i væggen. Select-knapperne og drejeregulatoren, der styrer vandets temperatur, fylder ganske lidt og giver større bevægelsesfrihed. Kombinér eventuelt hansgrohe ShowerSelect med en hovedbruser med Select-knap og skift mellem op til tre forskellige stråletyper ved at række hånden op og trykke på Select-knappen midt på stråleskiven.

Se mere på pro.hansgrohe.dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår