Strømberg badekar og håndklædetørrere

Dato: 17 Aug 2017

2017 Katalog - kvalitetsprodukter til badeværelset

Strømberg badekar og håndklædetørrere

Strømberg badekar og håndklædetørrere

2017 Katalog - kvalitetsprodukter til badeværelset

Strømberg er en velkendt dansk leverandør af kvalitetsprodukter til badeværelset. Med fokus på materialer, design og innovation har de produceret nyskabende og højteknologiske produkter i snart 20 år. I det seneste katalog er der mange interessante nyheder, hvoraf kan nævnes:

Caluso

Et fritstående badekar specielt udviklet til mindre badeværelser. Længden er kun 1550 mm, men til gengæld er dybden hele 450 mm, hvilket gør at man alligevel får en god badeoplevelse. Caluso har dobbelt rygvinkel og er lavet af krydsstøbt Lucite® sanitetsakryl som giver en utrolig slidstyrke og en flot finish.

Dorcus

En håndklædetørrer, der med sit flade design og næsten grafiske formsprog er det perfekte valg til det moderne badeværelse. Kombinationen af vertikale rør og integrerede kroge gør at håndklæderne får fuld eksponering for luftcirkulationen i rummet og dermed tørrer hurtigere. Størrelse: H1200 x B600 mm.

Farver: Sort eller hvid.

Se den nye hjemmeside www.strombergbad.com

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår