Storformat-fliser fra RC Beton

Dato: 10 Aug 2017

Hurtigt og ergonomisk med minimal vedligehold

Storformat-fliser fra RC Beton

Storformat-fliser

- hurtigt og ergonomisk

Fliser fra RC Beton, der måler mere end 90 cm på den ene led, kalder vi for storformat-fliser. Ved at bruge storformat-fliser får du et meget stilrent udtryk, da fladerne ikke brydes af fuger eller andet. En anden fordel er, at du undgår at skulle vedligeholde de mange fuger, som opstår mellem mindre typer af belægning.

Storformat-fliserne findes i 6 forskellige formater, der alle er 10 cm tykke, så du kan nemt kombinere de forskellige formater på kryds og tværs. Som standard leveres fliserne i grå eller koks, men andre farver kan laves på bestilling.

På grund af flisernes høje vægt skal der bruges løfteudstyr, når de skal lægges. Dette giver en god arbejdsergonomi, da man undgår de mange gentagne, tunge løft. En anden fordel er, at arbejdet går hurtigere, da man lægger et langt større areal pr. arbejdsgang i forhold til traditionelle fliser.

Visualiser

Er du i tvivl om, hvilken type belægning der passer bedst til dit hus? Så prøv vores visualiserings værktøj. Tag et billede af huset og upload det på rc.dk/visualiser. Marker det område hvorpå du ønsker belægningen og vælg derefter belægningstypen. Herefter kan du se, hvordan den valgte belægning vil tage sig ud ved dit hus.

Visualiseren findes også som app til tablet - søg efter ”RC Visualiser.”

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN