Store vandbesparelser med hansgrohe

Annonce – Dato 15 jun 2017

Vandhaner og brusere i prisvindende design skåner samtidig miljøet.

Store vandbesparelser med hansgrohe

Store vandbesparelser med hansgrohe

Vandhaner og brusere i prisvindende design skåner samtidig miljøet

I nye byggerier er det centralt, at der vælges miljø- og klimavenlige løsninger – også når det gælder vandforbruget. Vand er den vigtigste naturressource på kloden, så det er vigtigt, at vi bruger det med omtanke, hvad enten vi går i bad eller vasker hænder. Samtidig skal vi begrænse CO2-udledningen, og det sker helt automatisk, når vi sænker vores vandforbrug. Så er der nemlig mindre vand, der skal varmes op.

Heldigvis kan de praktiske, vandbesparende egenskaber kombineres med godt design, både visuelt og funktionelt. Man behøver derfor ikke gå på kompromis med hverken komfort, udseende eller produktkvalitet for at spare på vandet.

Blød, fyldig vandstråle med lavt forbrug

Løsningen er hansgrohes EcoSmart-teknologi. Den er integreret i alle håndvaskarmaturer fra den tyske producent, og de bruger derfor kun 5 liter vand i minuttet. Sammenlignet med vandhaner uden vandspareteknologi sænker hansgrohe EcoSmart vandforbruget med op til 60 %, så der er betydelige besparelser at hente for både miljøet og husholdningsbudgettet.

Det gætter man dog næppe, når man vasker hænder under den fyldige, bløde stråle fra et hansgrohe håndvaskarmatur. Der blandes nemlig luft i vandet, så det føles særligt behageligt på huden. Denne AirPower-teknologi sørger for, at der spares på vandet uden at gå på kompromis med komforten.

Håndvaskarmaturer fra hansgrohe fås i forskellige designsprog – fra kantet til cylindrisk og endda i krom/hvide overflader. De er alle designet i samarbejde med Phoenix Design, og en lang række produkter har vundet anerkendte designpriser såsom iF Design Award og Red Dot Design Award.

Brusebad med omtanke for miljøet

Også brusebadet kan gøres mere miljøvenligt med hansgrohe. En lang række hansgrohe-produkter lige fra enkelte håndbrusere til store hovedbrusere og komplette brusersystemer fås også i EcoSmart-versioner med et vandforbrug på blot 9 liter i minuttet. Enkelte brusere fås endda i den såkaldte Green-version, der kun bruger 6 l/min.

Udvalgte hansgrohe EcoSmart-brusere har også AirPower-teknologien, hvor der blandes luft i vandet. Også her gør det vanddråberne større og blødere, så man ikke lægger mærke til, at vandforbruget er lavt.

Hvor stor er besparelsen, når man skifter til vandbesparende produkter fra hansgrohe? Det kan du regne ud her!

Læs mere om teknologien bag hansgrohe EcoSmart

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår