Store manpower opgaver med kort varsel

Dato: 28 nov 2019

Hos Process Welding i Odense er de eksperter i at skaffe ekstra manpower i akutte situationer eller til ekstraordinære opgaver. Process Welding leverer top-kvalificerede medarbejdere til bygge- og konstruktionsopgaver inden for industribyggeri og opbygning af procesanlæg, bl.a. svejsning, smedearbejde og elektrikeropgaver.

Process Welding manpowerEkstra manpower, industribyggeriMedarbejdere til bygge- og konstruktionsopgaver

Projekttyperne spænder vidt: Fra bryggerier, slagterier og mejerier til svejseopgaver i forbindelse med konstruktion af fabrikshaller.

Referenceprojekt: Clemens Food Group, Coldwater, Michigan USA

I 2017 stillede Process Welding med gennemsnitligt 20 mand i 8 måneder til et amerikansk slagteri, som skulle udvide: svejsere, fittere, mekaniske installatører og elektrikere.

Process Welding installerede og monterede hele den indvendige konstruktion og alle maskiner samt hjalp på el-siden med at trække kabler og forbinde el-skabe og komponenter. En produktionslinje hvor der kan slagtes 1500 grise i timen. Process Welding er meget stolte af at have deltaget i dette projekt.

Kig på denne video og få et indblik i, hvad Process Welding bl.a. kan tilbyde mandskab til:

Yderligere oplysninger: tlf. 27 60 56 60.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår