Stor tak til vores kunder!

Annonce – Dato 4 Feb 2020

Ønske fra kunde krævede 3 flasker rødvin

Hvad gør man når kunden ønsker 3 fraktioner, men kun har plads til vores 2 rums? Vi måtte ikke afvige fra design, da der fortsat skulle være mulighed for at udbygge. Det krævede dybe tanker, men tre flasker god rødvin senere, kom idéen.

Lav hul i lågen og indvendig opdeling

Ved at tilføje et hul i lågen og sætte en indsats i for opdeling, kom der en ekstra fraktion uden at kompromittere dimensionerne. Man kan f.eks. vælge pant igennem hullet og restaffald i toppen. Så er der stadig en hel 65 liters fraktion med låg ledig for madaffald/organisk på den model der er vist på billedet. Beholderne indgår nu i Bica® serien og kan til hver en tid udbygges til endnu flere fraktioner.

Det har nu medført en række nye modeller, med samme fine designlinjer, samme gode funktionalitet og frem for alt kan de kombineres med de øvrige i serien.

Affaldsbeholdere, skraldespande, Carbi

Vi beholder de kendte features

Frontåbning og let betjent poseholder, gør det nemt at skifte poser. Hertil kommer detaljerne; Hængsler og hjul er skjulte så de ikke kan samle bakterier og når beholderen lukkes sikrer ”soft close” dæmperen at lukning foregår støjsvagt. Tilmed sikrer 1,3 – 1,5 mm materiale tykkelse lang levetid også ved massivt dagligt brug.

Du bestemmer selv

Beholderne er modulopbyggede. Det betyder at du selv afgør hvor mange fraktioner der skal til den enkelte affaldsstation. Du kan tilvælge magneter, som holder dem sammen; enkelt og effektivt. Mobilitet for rengøringspersonalet skal også være i orden. Derfor er hjul et muligt tilkøb på enkelte og standard på 2 og 3 fraktioners beholdere. Det er i øvrigt designet, så højden er den samme uanset om beholdere er med hjul eller på fødder, som standard.

Beholderne fra Carbi er modulopbyggede

Velkommen til Finland

Kommuner og virksomheder i både Danmark, Sverige, Norge og nu også Finland er aktive Bica® kunder. I Sverige fik Stockholmsmessen kildesorterings møbler til 75000 m², som blev custom designet til opgaven (billedet herover). I Norge blev der bl.a. leveret til flere banker samt solide udendørs skraldespande til busstoppestederne i Oslo. Danmark går også all in og vi satte i 2019 rekord i leverancer til danske kommuner og virksomheder.
Igen; stor tak til alle jer, som vælger kildesorteringsmøbler fra Carbi!

Læs mere om indendørs affaldsspande

Læs mere om udendørs skraldespande

Kontaktinformation

www.carbi.dk, carbi@carbi.dk +45 8230 4000

Referenceprojekter fra Carbi

LEGO HOUSE - Oplevelseshus

LEGO HOUSE - Oplevelseshus

Nybygning | Billund | 90 Mio.kr

Nybygning af museum i Billund på 3 etager hvor den ene etage er under jorden ...

SPX Flow Technology Danmark

SPX Flow Technology Danmark

Silkeborg

Årstiderne Arkitekter har lavet skitserne med forslag til ombygning og modern...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår