Stor efterspørgsel på ‘usynlige brønddæksler’

Dato: 18 mar 2021

Jesmig Brønddæksler går hverken på kompromis med funktionalitet eller æstetik, og netop denne kombination gør deres produkter populære hos både privatpersoner, virksomheder og kommuner. Grundlæggeren af Jesmig, Jesper Walter-Rasmussen, fik ideen til at redesigne de gængse brune støbejernsdæksler, da han arbejdede som rådgivende ingeniør, med speciale i kloak og afløb

Brønddæksler fra Jesmig er godt kamuflerede og samtidig nemme at komme til

Her mødte jeg tit kunder, som havde dækket deres brønddæksel til med fliser der matchede det omkringliggende underlag, fordi de ikke brød sig om de oprindelige dækslers udseende. Som fagmand var det derfor ofte besværligt at finde frem til – og få adgang til brønden”, forklarer Jesper.

Denne observation gjorde han til sin levevej – og sammen med forretningspartneren Hans Kjærgaard driver han nu Jesmig, der designer dæksler og riste, som imødekommer kundernes ønske om at være godt kamufleret, og samtidig nemme at komme til.

Jesmig sender nyt produkt på gaden

”Det nyeste skud på stammen fra Jesmig er en fliserist til afledning af overfladevand. Efter behov kan den både fungere som almindelig afløbsrist eller som vandingsrist, der forsyner omkringliggende træer og vegetation med regnvand”, forklarer Hans Kjærgaard. Han fortæller videre, at fliseristen, ligesom Jesmig’s øvrige produkter, er lavet i et diskret design der kan tilpasses omgivelserne, så risten i høj grad går i ét med underlaget.

Smal afløbsåbning holder alt andet end vandet tilbage

I modsætning til den gængse afløbsrist, hvor der er store mellemrum mellem rillerne, er Jesmig’s fliseristJesmig sender nyt produkt på gaden designet som en smal kvadratisk rende, der forhindrer nøgler og andre vigtige ting i at ende nede i afløbet. En anden fordel ved den smalle afløbsåbning er, at den effektivt filtrerer blade og snavs fra, og således forhindrer afløbet i at stoppe til.

Brønddæksler og gøgleri

Jesmig står bag udviklingen af dæksler og riste der dækker flere forskellige behov. For eksempel har Nyborg Torv og Damhustorvet i Rødovre fået installeret Jesmig’s såkaldte ‘Gøglerdæksler’, der både har indbygget el-forsyning og kan fungere som afløb for gråt spildevand.

Med et gøglerdæksel undgår man at have ledninger liggende på åbent terræn, og der er nemt tilgængelig strømforsyning til alt fra pølsevogne til lysene på byens juletræ”, forklarer Jesper Walter-Rasmussen. Han fortæller videre, at det kun er fantasien der sætter grænser for hvad et gølgerdæksel kan anvendes til. For eksempel kan det forsyne en fortovsrestaurant med strøm til udendørs belysning og varmelamper – og give personalet nem adgang til at komme af med affaldsvand. Der er også gode perspektiver i at installere gøglerdæksler på campingpladser, dyrskuepladser og andre steder, der danner ramme for store udendørs arrangementer.

Kommunerne har fået øjnene op for Jesmig

Vi har de seneste år oplevet stor vækst og har opbygget et bredt forhandlernet af byggemarkeder og grossister”,Jesmig står bag udviklingen af dæksler og riste der dækker flere forskellige behov fortæller Jesper Walter-Rasmussen. Der er ligeledes mange kommuner som viser interesse for firmaets produkter, og Jesmig har blandt andet leveret brønddæksler til et stort antal institutioner og børnehaver i Gentofte Kommune. Også Glostrup Kommune anvender Jesmig’s produkter i forbindelse med etableringen af en såkaldt ‘klimavej’. (En ‘klimavej’ skal ved hjælp af forskellige tekniske løsninger afhjælpe kloaksystemet, som i fremtiden forventes at blive belastet yderligere på grund af større mængder nedbør, red.).

Danske produkter til danske behov

Hos Jesmig er de glade for den store interesse for deres produkter, som alle er designet og produceret i Danmark og lever op til de danske retningslinjer for miljøvenlig produktion. Og de ser frem til at forsyne endnu flere danskere med deres moderne og stilrene dæksler og riste.

Vi oplever at vores kunder er tilfredse med vores løsninger, som er lette at montere og vedligeholde – og som holder i mange år. Desuden er kunderne glade for, at produkterne kan skræddersys til lige netop deres behov”, afslutter Jesper Walter-Rasmussen.

Læs mere om Jesmig’s produkter på deres hjemmeside, eller ring på tlf. 48 44 10 24.

Mere om produktet Brønddæksler

Brønddæksler

Jesmig Brønddæksler® fremstilles som firkantede brønddæksler til flisebelægning

Brønddæksler Type T3 & T4
Brønddæksler Type T5 & T6
Jesmig Brønddæksler Type T0, T1 & T2
Tilbehør

Tilbehør

Tilbehør til Jesmig Group Brønddæksler

Læs mere

Brochure

Brochure

Moderne og stilrene brønddæksler

Læs mere

Teknisk data

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår