Stilren radiatorbænk - overlegen funktionalitet

Dato: 16 mar 2012

Tænk, hvis en radiator ikke bare var en radiator, men en aktiv del af rummet?

Stilren radiatorbænk - overlegen funktionalitet

HUDEVAD lancerer nu et nyt produkt: CONSILIO

- funktionalitet og stilrent møbeldesign.

Radiatorbænken er resultatet af et stærkt parløb mellem arkitekt, Ribe Jernindustris arkitektrådgiver og kundesupport-afdeling.

Visuelt betyder det et æstetisk design, der let kan integreres i arkitekturen. Den er samtidig nem at installere uden samlinger under gulvet. Ordet CONSILIO er latin og betyder ”bevidst” eller ”tilsigtet”. CONSILIO giver desuden associationer til det engelske ord ”conceal”, som betyder ”skjule.  CONSILIO er altså et perfekt navn til en radiator, hvor rør og ventiler er skjulte, og den opfattes mere som et møbel end en radiator.

Slidstærk
Et af nøgleordene for radiatorbænken er slidstyrke. Alle materialer er udvalgt med styrke og kvalitet for øje. Løsningens plane, lodrette flade er svejst på radiatoren, hvor den i en standardudførelse kun ville være løst påsat. Flere af bænkens dele kan udskiftes nemt og hurtigt, hvis den skulle blive udsat for vandalisme.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår