Stilladsløsninger planlægges og visualiseres digitialt i 3D af Layher

Dato: 16 Apr 2020

Layhers nye digitale planlægningsværktøj, hvor stilladset bliver designet i 3D, sikrer færre fejl, højere kvalitet samt optimering af tid, logistik og økonomi i stilladsplanlægningsfasen.

Med Layhers revolutionerende SIM-teknologi (Scaffolding Information Modeling) bliver stilladset designet og modelleret i hidtil uset detaljeringsgrad. Det giver overblik over konstruktionsprocessen og skaber helt nye muligheder for tidsmæssig og økonomisk optimering og effektivisering i planlægningsfasen.

I Danmark er teknologien blevet anvendt ved renoveringen af spiret på en af Danmarks største middelalderkirker. Med Layhers digitale planlægningsværktøj og SIM-teknologien fik bygherre på forhånd et klart billede af, hvordan stilladset kom til at se ud i virkeligheden. Det er nyttigt i forhold til at visualisere, at der er plads til stilladset på den givne lokation, hvor adgangsveje bliver placeret, og hvordan konstruktionen forløber.

Layhers gratis planlægningsværktøj, LayPLAN Virtual Reality Viewer til stilladsopførelse, gør det muligt at tage en digital rundvisning og få et overblik over stilladsets konstruktion med Virtual Reality-teknologi.

Layhers stilladsløsninger planlægges og visualiseres i 3D    Integration med BIM (Building Information Modeling)

SIM-teknologien kan integreres med BIM (Building Information Modeling), som benyttes til at digitalisere hele byggeprocessens livscyklus med digitale bygningsmodeller i 3D. Til sammen skaber data fra SIM og BIM et stærkt grundlag for planlægning og visualisering af stilladssystemer i 3D.

Den digitale model af bygningen, hvor stilladset skal placeres, kan importeres direkte til Layhers digitale planlægningsværktøj LayPLAN, som benyttes til at designe, modellere og visualisere stilladssystemer i 3D.

Gennem hele planlægningsfasen kan alle involverede parter altid følge med i eventuelle ændringer i den overordnede stilladsmodel.

Kunden modtager tegningen i 3D, og når designet er godkendt, genererer LayPLAN materiellister og hjælper med montageplanen.

Hele projektplanlægningen af stilladsløsningen optimeres og effektiviseres fra A til Z ved hjælp af Layhers banebrydende digitale planlægningsværktøj.

Med Layher får du altid flere muligheder, mere innovation og mere fremtidssikring. Layher GmbH & Co har hovedsæde i Tyskland og datterselskaber over hele verden, blandt andet i Danmark, hvor vi har kontor og lager i Albertslund.

 

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår