Stillads til Beatrice Offshore Wind Farm

Annonce – Dato 13 sep 2018

Virksomheden Bladt Industries A/S havde fået til opgave at bygge 30 jacket fundamenter til Beatrice Offshore Wind Farm og tildelte O.G. Specialstilladser opgaven med stilladsarbejdet. Arbejdet udførtes på det gamle Lindø værft i Munkebo. Området hedder nu Lindø Port of Odense A/S.

Besparende gangbro

Billederne er fra arbejdsprocessen, hvor under- og topkonstruktionen af jacket fundamenterne samles (svejses sammen). Gangbroen eller nærmere betegnet FW-drageren viste sig særlig fordelagtig i forbindelse med denne opgave, fordi det sparer meget materiale, personale, tid og dermed også penge.

Arbejdsgang

Gangbroen og de dertilhørende udlæggere er samlet på jorden, hævet på plads og sænket ned igen med kran. Det betyder, at man i højden primært skulle fokusere på opbygning og nedtagning omkring jacket benene.

Arbejdet med FW-drageren har stillet krav til det statiske arbejde, men opgaven blev løst professionelt i samarbejde med O.G. Specialstilladsers eksterne ingeniør og kunden, til Bladt Industries’ fulde tilfredshed.

Innovation fra Layher

FW-drageren er den seneste innovationsløsning fra stilladsproducenten Layher og blev her for første gang brugt på verdensplan i denne størrelsesorden.

Projektdata:

Projektløbetid: Oktober 2016 - maj 2018
Kunde: Bladt Industries A/S
Stilladsmateriale: Layher Allround

Yderligere information: www.ogspecialstilladser.dk, tlf. 65 95 25 25.

 

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår