Stelrad - En del af NBS Nordic leverandørkatalog forår 2024

Annonce – Dato 4 jul 2024

Se to udvalgte produkter fra Stelrad i NBS Nordic leverandørkatalog

Stelrad er en af de absolutte pionerer på det europæiske radiatormarked

Stelrad er en af de absolutte pionerer på det europæiske radiatormarked. Den første stålpanel radiator rullede ud af produktionen helt tilbage i 1960. I dag er vi stadig en af de førende producenter på det europæiske radiatormarked. De høje kvalitetsstandarder, der var gældende for de første stålpanel radiatorer i 60'erne, gælder stadig for de tusindvis af radiatorer, der forlader vores fabrikker hver dag. Teknologierne bag dem har imidlertid gennemgået en rivende udvikling så vi altid leverer topmoderne, effektive og varmebesparende radiatorer. Vi servicerer alle vores kunder gennem et bredt og internationalt distributionsnet af engrosvirksomheder inden for varme og sanitet.

I 2018 købte Stelrad Radiator Group den velrenommerede danske radiator producent Hudevad Radiator Design i Ribe - og det er herfra Danmark - alle Stelrads skandinaviske kunder serviceres og vores produkter afsendes og distribueres fra.

Udvalgte produkter i fokus fra Stelrad

Compact 4

Compact 4 er en moderne fortolkning af den klassiske panelradiator. Den har monterede gavle og en toprist, hvilket giver den et æstetisk og kompakt udseende. Denne radiator tilføjer et stilrent og flot udtryk til ethvert hjem. Alle Stelrads produkter er fremstillet af kvalitetsstål, hvilket sikrer lang holdbarhed.

Compact 4 er en moderne fortolkning af den klassiske panelradiator

Hygiene 4

Hygiene 4 radiatoren er en klassisk panelradiator i kvalitetsstål uden toprist, konvektorer eller gavle, der gør den velegnet til brug på steder, hvor hygiejne og rengøring er vigtige parametre.

Hygiene 4 radiatoren er en klassisk panelradiator i kvalitetstål uden toprist

Download NBS Nordic katalog her