STEICO byggesystem til passivhuse

Annonce – Dato 30 Apr 2020

Det komplette innovative byggesystem til byggeri og isolering. Økologi og økonomi i harmoni. Det innovative STEICO byggesystem sætter nye standarder: Let, effektivt, holdbart og sikkert. STEICO er det eneste firma i branchen, der tilbyder et komplet byggesystem bestående af et isolerings- og konstruktionssystem, som er tilpasset hinanden. I marts 2013 fik STEICO passivhuscertificering fra Passivhaus-instituttet Dr. Wolfgang Feist for hele sit sortiment.

Miljøvenlige byggematerialer fremstillet af bæredygtige råvarer fra Steico

Lamineret finértræ (LVL)

STEICO LVL (Laminated Veneer Lumber) er et af de mest stabile træbaserede materialer. Uanset om det er i moderne trækonstruktioner eller til industrielle anvendelser: STEICO LVL imponerer med dets styrke, modstandsdygtighed og dimensionsstabilitet. STEICO LVL er fremstillet af adskillige lag af 3 mm kvalitetssorteret finér (gran/fyr). Dette fjerner knaster og uregelmæssig vækst samt giver et totalt homogent tværsnit. Konstruktionen betyder også, at STEICO LVL fremstår ekstra stærk og stabil.

I-bjælker

Konceptet med I-bjælken er simpelt: Højere bæreevne - mindre materiale. To stykker krydsfiner (STEICO LVL) er forbundet med en specialudviklet hård træfiberplade. Dette skaber en meget stærk bjælke, som er meget slankere end en massivtræsbjælke. STEICOjoist blev udviklet specielt til brug i tag- og loftkonstruktioner, mens STEICOwall er optimeret til brug i vægkonstruktioner. Slankere strukturer i taget og væggen giver mere plads til isoleringsmaterialer og øger dermed energieffektiviteten ved den samme elementdimension.

STEICO byggesystem til passivhuseIsoleringsmaterialer af træfiber

Isoleringsmaterialer af træfiber

Af friske nåletræer producerer STEICO det største udvalg af træfiberisoleringsmaterialer - fra facadeisolering og fleksibel hulrumsisolering til forstærkende plader til undertaget. Træfiberisolering beskytter ikke kun mod kulde om vinteren, men også mod varme om sommeren. STEICO´s diffusionsåbne produkter sikrer en naturlig fugtighedsregulering. De beskytter effektivt mod skader fra fugt. Disse positive egenskaber giver et biologisk perfekt indeklima.

Isolering til indblæsning

STEICO indblæsningsisolering fås både som træfiber og papiruld. Med den nyeste teknologi forarbejdes højkvalitets råmateriale til STEICOzell eller STEICOfloc. STEICO-indblæsningsisoleringen har en overbevisende kvalitet, omkostningseffektivitet og enestående varmeledningsevne. Isoleringsmaterialerne karakteriseres ved varig sikring mod sætning og let forarbejdning.

STEICO indblæsningsisolering

Passivhuscertificering

Siden marts 2013 har STEICO haft passivhuscertificering fra Passivhaus-instituttet Dr. Wolfgang Feist for hele sit sortiment. STEICO er den eneste producent, der tilbyder et komplet sortiment af isolering og byggematerialer. Dette giver planlæggeren adgang til et stort antal definerede designdetaljer, hvilket gør det endnu nemmere og mere økonomisk at bygge passivhuse med STEICO byggesystemet.

Yderligere information: www.steico.com/dk/, tlf. 25 63 76 86, e-mail: j.soenderby@steico.com

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår