Stærkt undertag – Viking 400

Annonce – Dato 1 jun 2017

Komproment mærker stor efterspørgsel på markedets mest UV bestandige undertag

Stærkt undertag – Viking 400

Stærkt undertag – Viking 400

Komproment mærker stor efterspørgsel på markedets mest UV bestandige undertag

Komproment introducerede i 2015 markedets mest UV bestandige diffusionsåbne banevare undertag ved navn Viking 400. Årsagen var, at vi i Komproment kunne se, at med de UV mængder som rammer Danmark nu til dag, så var der behov for at levere et undertag, i en helt anden kvalitets end hvad vi ellers har set på markedets.

Ved at ilægge et aluminiumslag over filmen i Viking 400, har Komproment udviklet et nyt og unik produkt, som markedet ikke har set før.

Aluminiumslaget beskytter filmen som skal holde undertaget vandtæt, på den måde bliver filmen ikke nedbrudt af UV strålerne i samme omfang, som på traditionelle undertage. Dette har mange af markeds kunder fundet ud af og taget Viking 400 i brug til deres tagprojekter, inkl. boligforeninger, typehus firmaer og tømrer virksomheder. Det er tydeligt at se, at markedet i dag ønsker produkter, hvor holdbarheden og den bagvedliggende dokumentation er vigtigt.

Vi kan se, at Viking 400 i dag er det undertag som har den markant største fremgang, i vores sortiment, hvilket er meget glædeligt, da det betyder at vi kommer bedre og bedre materialer i vores byggerier.

Alle testene og dokumentationen har været meget omfattende, da undertag er en så vigtig og kritisk del af bygningen, er det ikke et sted hvor der skal gået på kompromi, hverken i udvikling og fremstilling af undertaget eller ved selve opførelsen – derfor tester og kontrollerer vi hele tiden på vores undertage.

Oplægningen af undertaget foregår på helt traditionelt vis, selv med en opbygning af hele 6 lag, så vejer Viking 400 kun 250 gram / m2. Den bliver leveret i ruller på 50 meter i bredder på henholdsvis 1,1 meter og 1,5 meter.

Varmenedsættende:

Ved at ilægge aluminiumslaget, har vi yderligere opnået den effekt, at undertaget er varmenedsættende for tagkonstruktionen. Det skyldes at overfladen på Viking 400 reflektere 73% af varmen retur, hvor traditionelle undertage kun reflektere 30% af varmen retur. Det betyder, at på en varm sommerdag, så er den varme som kommer ned i isoleringen 8-10 grader lavere, hvilket er med til at speciel 1. sale ikke bliver så varme i sommerperioden.

Viking 400 kan ligesom de øvrige banevarer undertage, leveres med håndværkerens eget logo.

Garanti:

Viking 400 leveres med hele 20 års TOTAL garanti og 40 års PRODUKT garanti, hvilket er markeds længste garantiforhold på banevarer undertage.

Læs mere om undertag her.

Mere om produktet Tag - Undertag

Tag - Undertag

Vi har et bredt udvalg af diffusionslukkede og diffusionsåbne undertage

Referenceprojekter fra KOMPROMENT ApS

Uglevænget

Uglevænget

Nybygning | Køge | 20-25 Mio.Kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Køge med 13 lejligheder på 2 etager . Selve ...

Gaardhaverne

Gaardhaverne

Rækkehusprojektet “Gaardhaverne” i Høje Taastrup har netop modtaget licensb...

Kornets Hus

Kornets Hus

Kornets Hus er Danmarks nye, flotte og samtidig hyggelige center for viden og...

Engparken - Køge Kyst

Engparken - Køge Kyst

Engparken ved køgekyst er blevet beklædt med Komproment’s ZAPPA facadesystem,...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår