Stærkt forbedret sikkerhed ved håndtering af byggematerialer på stilladset

Annonce – Dato 25 nov 2021

Stærkt forbedret sikkerhed ved håndtering af byggematerialer på stilladset.

HAKI, vippesluse

Entreprenørfirmaet Hansson og Knudsen A/S i Odense oplevede som så mange andre i branchen, at det var besværligt at modtage byggematerialer fra byggestilladset, fordi det er et sikkerhedskrav at være iført sele, når man åbner et stillads. Efter afsætning af materialer på stilladset skal stilladset igen lukkes, iført sele.

En optimal løsning

Hansson og Knudsen kontaktede HAKIs udviklingsafdeling og forelagde dem problemet, det måtte kunne løses på en bedre måde. Løsningen blev en vippesluse, der fungerer ved at slusen vippes op, når materialerne afleveres på et materialetårn, samtidigt med at slusen lukker for adgang til materialetårnet. Når materialerne skal hentes ind på stilladset, vippes slusen tilbage igen. Løsningen er optimal, fordi der hele tiden er fuld afskærmning af stilladset.

Vippeslusen er blevet godt modtaget i byggebranchen, ikke mindst fordi den også kan bruges i andre stilladssystemer end HAKIs.

Se videoen om vippesluse herunder

Yderligere information kan ske ved at kontakte Erik Frederiksen på ef@haki.dk eller på mobil 4018 1885.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår