Stærke bambusgulve

Annonce – Dato 18 jan 2018

Den nye, trendy og miljørigtige gulvtype

Stærke bambusgulve

Stærke bambusgulve

Den nye, trendy og miljørigtige gulvtype

Takket være sin høje slidstyrke er bambus det ideelle materiale til industribyggeri og almene boligbyggerier. Firmaet BIO-TECH-ENERGI leverer Europas førende, økologiske bambusgulve fra hollandske MOSO® International BV som er slidstærke, miljøvenlige og i topkvalitet, med en garanti på op til 30 år.

MOSO® Bamboo UltraDensity®

BIO-TECH-ENERGI introducerer nu et nyt produkt: Bamboo UltraDensity®, Med dette gulv har MOSO® udviklet en virkelig økologisk og holdbar løsning til naturgulve til indendørs eller semi-udendørs applikationer (beskyttet mod direkte regn eller solskin) med høj trafik.

Anvendelsesområder

Steder som togstationer, lufthavne, indkøbscentre eller museer kræver specielle gulve med exceptionelle kvaliteter, der er testet og certificeret til de højeste standarder. Standarder, der er næsten umulige at opnå med trægulve. MOSO® Bamboo UltraDensity® gulvbelægning kan opfylde de højeste krav, hvilket gør det til et unikt produkt i forbindelse med anvendelse af biobaserede materialer i moderne arkitektur.

Fremstilling

Bamboo UltraDensity® fremstilles ved at bambusstængler bliver opdelt i strimler, derefter knust og endelig komprimeret til brædder. Dette resulterer i brædder med en ekstrem holdbarhed, egnet til næsten ethvert højt trafikeret område. Bamboo UltraDensity® er den eneste alternativ til sten, keramik, pvc eller andet til industrielle gulve.

Dimensioner og installering

Dette unikke produkt leveres i forskellige tykkelser, fra 18 til 38 mm, og formater, herunder gulvbrædder og trapper. Gulvet kan blive installeret indendørs eller limet fast på underbjælker i overdækkede udendørs arealer.

Certificeringer og standarder

Certificeret af det franske træ-institut FCBA, det franske bygningsinstitut CSTB og en UPEC-klassificering har dette produkt opnået de højeste certificeringer med hensyn til stabilitet, brandmodstand, slidstyrke, hårdhed og mærkemodstand.

De mekaniske egenskaber tillader intens færdsel med tung trafik som en løsning til banegårde, lufthavne, museer og ethvert andet offentligt område. Desuden har MOSO® godkendt en ATEX (teknisk rådgivning til eksperimentel brug) certificering til denne specifikke løsning, hvilket betyder at produktet og installationssystemet er godkendt til at blive installeret i semi-udendørs og høje trafikområder.

Endvidere har MOSO® sammen med standardiseringsinstituttet NEN udviklet en særskilt harmoniseret europæisk standard for bambusgulve for at opfylde de strenge krav til kvalitet, sikkerhed og sundhed som er EU-standard for CE-mærkning af bambusgulve. Endelig er MOSO® også FSC certificeret, som er verdens førende skovforvaltnings-standard.

Referencer

Med åbningen af Bordeaux Saint Jean-togstationen i Frankrig i slutningen af 2016 blev den første certificerede ”tunge” bambus gulvbelægning udsat for mere end 18 millioner passagerer om året. I 2017 blev MOSO® Bamboo UltraDensity® også installeret i Gare du Nord-togstationen i Paris med mere end 180 millioner passagerer om året.

Firmaprofil

BIO-TECH-ENERGI er forholdsvis en nyoprettet virksomhed, men baseret på 25 års personlige erhvervserfaringer. BIO-TECH-ENERGI er officiel forhandler for firmaet MOSO® International BV i Danmark, og kan derfor tilbyde et stort udvalg af bambusgulve, -planker, -paneler og -plader.

Yderligere information om bambusgulve og webbutik:
www.byg-ecohome.dk, tlf. 22269122.

Læs mere her: http://www.moso-bamboo.com

Læs mere om MOSO her.