Specialudviklet løsning til det nye byggeri AAU SUND

Annonce – Dato 23 Feb 2021

VTO - Vils Tegloverliggere A/S - er netop begyndt sine leverancer til den nye fakultetsbygning til Aalborg Universitet, AAU Sund. Det 22.400 m2 store byggeri, der opføres i tilknytning til Nyt Aalborg Universitetshospital (NAU) i Aalborg Øst, vil rumme forsknings- og studiefaciliteter samt administrative funktioner. Det består af to atriumbygninger og en mellembygning, der forbinder dem.

Et unikt facadeudtryk

Et unikt facadeudtryk

Til AAU Sund er der valgt en enkel og tidløs nuance på teglet. Hver etage er ophængt med VTO’s konsoller for at fremhæve bygningens eksklusive facade. Konsollerne er specialudviklede til at fastholde de aluminiumsprofiler, der giver det unikke facadeudtryk.

VTO leverer konsoller til Aalborg Universitets nye fakultetsbygning

tegloverliggere fra VTOLøsningen til AAU Sund er den samme som ved teglfacaderne på NAU, hvor Vils Tegloverliggere A/S også var leverandør. Virksomheden på Mors producerer tegloverliggere, sålbænke, betonbjælker, tegllofter, buer, konsolløsninger og meget mere til større og mindre byggeprojekter. Byggeriet af AAU Sund forventes at stå færdigt i 2022.

Andre projekter lige nu

VTO er i øjeblikket involveret i flere andre interessante projekter – og leverer bl.a. Østre Landsret, Alboa Aarhus, Skejbyvej BF 11 + 12. Desuden Generationernes Frederiksberg samt en række byggeprojekter i Norge.

Firmaprofil

VTO – Vils Tegloverliggere A/S – har siden 1983 produceret tegloverliggere af høj kvalitet med udgangspunkt i hver enkelt kundes behov.

Gennem årene er andre produkter kommet til. Konsolophængte løsninger og betonsålbænke er der stor efterspørgsel på – og har kunden et specielt ønske, så forsøger vi at opfylde det.

Læs mere om VTO her

 

Referenceprojekter fra VTO Vils Tegloverliggere A/S

Fjordenhus - Kirk Kapital i Vejle

Fjordenhus - Kirk Kapital i Vejle

Nybygning | Vejle | 110 Mio.kr

Nybygning af kontorbygning i Vejle på 6 etager . Selve byggeriet er påbegyndt...

Carlsberg Byen - Forskerboliger

Carlsberg Byen - Forskerboliger

Anlægsarbejde | København | 80 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligbyggeri m.m. i København med 22 lejligheder på 5 etager...

Opførelse af boliger CeresByen

Opførelse af boliger CeresByen

Nybygning | Aarhus | 200 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Aarhus med 84 lejligheder på 6 etager . Selve bygg...

Vejen Rådhus

Vejen Rådhus

Nybygning | Vejen | 64 Mio.kr

Nybygning af offentlig forvaltning i Vejen på 4 etager hvor den ene etage er ...