SpaceLogic KNX: Velkommen til næste generations KNX fra Schneider Electric

Annonce – Dato 26 jan 2021

Med SpaceLogic KNX imødekommes således det høje krav til Cybersikkerhed

Schneider Electric har knapt tre årtiers erfaring i det globale samarbejde om den åbne standard inden for intelligent styringssystem til bygninger, og er en af verdens førende producenter af komponenter og software til KNX. Nu er det store udvalg af KNX-produkter og -løsninger opdateret og optimeret, og vil fremover findes under det fælles navn SpaceLogic KNX.

Med SpaceLogic KNX refokuserer vi vores tilgang til det voksende marked for KNX, og med det opdaterede sortiment, findes der løsninger til enhver større bygning. Uanset om det drejer sig om store offentlige bygninger, erhvervsbyggerier eller større privat boliger, finder man de rigtige produkter til projektet i vores SpaceLogic KNX-portefølje.

Opdateret og optimeret sortiment

Det nye navn på sortimentet er langt fra den eneste nyhed. Hele sortimentet bliver nemlig opdateret med nyudviklede produkter, som både kan mere og er endnu nemmere at arbejde med end tidligere – med fokus på tre områder:

- at gøre det nemt at arbejde med SpaceLogic KNX,
- at produkterne og løsningerne er fleksible, og
- at løsninger er endnu mere sikre

Det nye SpaceLogic KNX-sortiment byder blandt andet på mulighed for modulopbygning med master- og extensionenheder, værktøjsfri installation, quick setup via eConfigure eller ETS og enheder med flere funktionsmuligheder.

SpaceLogic KNX: Velkommen til næste generations KNX fra Schneider

Nye produkter med høj sikkerhed

Lanceringen af de nye produkter i SpaceLogic KNX-programmet vil ske gradvist, og et gennemgående og meget vigtigt tema er understøttelsen af SpaceLogic KNX Secure og at produkterne lever op til de højeste krypteringsstandarder som ISO/IEC18033-3, AES 128 og EN50090-4-3. Med SpaceLogic KNX imødekommes således det høje krav til Cybersikkerhed.

De første produkter på markedet er en række optimerede interface- og koblerenheder. Enhederne skiller sig ud med kompakt design med optimeret placering af kommunikationsporte, høj downloadhastighed og optimal sikkerhed på både KNX-kablet, IP-kablet og internettet. Sortimentet omfatter et USB-interface, en IP-router, et IP-interface og en linjekobler. Alle er tilgængelige hos grossisterne nu. Se meget mere her

Referenceprojekter fra Schneider Electric Danmark A/S

Jyllingehallerne

Jyllingehallerne

Nybygning | Roskilde | 50 mio.kr

Nybygning af idrætshal/gymnastiksal i Roskilde på 1 etager. Selve byggeriet...

Nyt Aalborg Universitetshospital

Nyt Aalborg Universitetshospital

Nybygning | Aalborg | 750 Mio.kr

Nybygning af hospital i Aalborg på 8 etager . Selve byggeriet er påbegyndt au...