Solpaneler som en naturlig del af taget

Dato: 10 okt 2016

Banebrydende tag-løsning med integrerede solceller

Solpaneler som en naturlig del af taget

Solpaneler som en naturlig del af taget

Banebrydende tag-løsning med integrerede solceller 

Gaia Solar har sammen med Steni Protego udviklet en ny tagløsning, som integrerer solcellerne i taget, således at der skabes en tagflade, der fremtræder æstetisk optimal. Dette er en klar revolution i markedet for tag- og solcelleløsninger, og bygger samtidigt på det bedste i dansk design.

Gaia Solar Integra Line SP

GS Integra Line SP er en ny serie af kvadratiske solcellepaneler tilpasset Steni Protego-tage. Panelerne lægges ned i taget, hvor de erstatter tagplader. Dette skaber et homogent og stilsikkert udtryk, hvor panelerne ligger i niveau med det øvrige tag og derfor ikke vil kunne skelnes fra de øvrige tagplader fra gadeplan. Paneler og tagplader og monteres i samme arbejdsgang, således at det er muligt at erstatte tagplader med præcist det antal solcellepaneler, der dækker ens behov, uden at det går ud over det samlede udtryk. Denne løsning giver en stor besparelse på montagetid og udstyr - en besparelse der kommer både kunden og miljøet til gode.

Stærk økonomi og klimavenlighed

Tagløsningen er omkostningsneutral i forhold til at montere et standard solcelleanlæg ovenpå et normalt Steni tag – tilmed får man den æstetisk optimale løsning for samme pris. Efter anlægget er tilbagebetalt har man et tag, som skaber indtægter i min. 15 år. For en typisk 500 m² tagflade kan der påregnes en forventet forrentning på 10-14% i garantiperioden på 25 år i en standard boligforening, hvilket er uhørt for en klimaskærmløsning. Klimaet bliver også begunstiget, idet denne løsning reducerer den årlige CO₂ udledning med ca. 2,5 tons CO₂ pr. 100 m² i Danmark – hvilket er en betragtelig positiv effekt.  

Markant global vækst

Solceller oplever en meget kraftig vækst, fordi ydelse og økonomi udvikler sig markant hele tiden, hvilket gør integration af solceller i klimaskærmen meget lønsomt og bidrager til energioptimeringen i nye bygninger såvel som renoveringsprojekter. Fremover forventer Gaia Solar således, at mange bygninger vil integrere solceller i klimaskærmen.

Erfaring

Gaia Solar har 20 års erfaring med udvikling og produktion af solcelle løsninger, og laver såvel store standardanlæg og integrerede tag- og facadeløsninger. Firmaet har lavet nogle af de største projekter på bygninger i Danmark.

Se mere her

Kontakt: www.gaiasolar.dk og tlf. 36 77 79 76, mobil 20 18 60 00

BUILDING GREEN´16

Gaia Solar deltager på BUILDING GREEN´16, og de er til at finde på stand nr. 108

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår