Solcelleglas til byggeriet

Dato: 27 mar 2017

Det første farvede solcellleglas tilpasset konstruktionsstandarder

Solcelleglas til byggeriet

Solcelleglas til byggeriet

Det første farvede solcellleglas tilpasset konstruktionsstandarder

Den spanske producent af solcelleglas Onyx Solar Energy kan som den første tilbyde farvet solcelleglas tilpasset konstruktionsstandarder. Der er ingen begrænsninger med hensyn til farver og transparens, og det kan fuldt ud integreres og kombineres med andre byggematerialer. Et af Onyx Solar Energy’s specialer er bygningsintegrere solcelleløsninger.

Øvrige produkter

  • Solcelleglas gulvfliser
  • Solcelleglas facader
  • Solcelleglas isoleringsenheder

Anvendelse

Velegnede anvendelsesområder er ventilerede facader, ovenlys, glasgulve, udendørs persienner, vinduer, curtain walls, altaner mv. Onyx udvikler også solcelledrevet udendørsinventar der kan oplade elektroniske apparater

Levering

Onyx solcelleglas leveres 100% på bestilling i størrelser, form og farver efter ønske og kan indpasses i enhver bygning. Fra standard solcelleglaskonfigurationer til særproduktioner og turnkey-løsninger.

Referencer

Onyx Solar Energy har allerede udført over 70 projekter i 25 lande og har modtaget 30 prestigefyldte internationale priser. Kundekredsen omfatter så kendte navne som Samsung, Coca-Cola, medicinalkoncernen Novartis og arkitekter som Norman Foster, Skidmore, Owings and Merrill (SOM) og Rafael Vinoly.

Onyx Solar Energy udstiller på Building Green 2017, stand nr. 47

Læs mere her

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår