SMARTLINE affaldsløsning fra H.E.W.

Annonce – Dato 26 Aug 2021

Etablering af affaldsløsninger med stor kapacitet kan ofte være en besværlig og bekostelig affære. Men sådan er det ikke med en SMARTLINE-løsning. SMARTLINE har stor indsamlingskapacitet, men kræver ikke nedgravning, hvilket betyder store besparelser på etableringsomkostningerne.

H.E.W., affaldsløsninger, affaldssortering

Det skal være nemt at affaldssortere

Regeringens nye affaldsplan betyder, at alle borgere skal sortere meget mere end vi er vant til. Det vil de fleste af os gerne – men det skal være nemt – vi gider ikke gå eller køre en omvej for at komme af med affaldet. Flere undersøgelser peger på, at jo nemmere det er at komme af med det sorterede affald tæt på boligen, jo mere tilbøjelig er man også til at sortere.

Individuelle løsninger

Det stiller store krav til både kommuner og boligforeninger for at skabe affaldsløsninger, der passer til forskellige sammensætninger af beboere i forskellige områder. I visse områder er den bedste løsning, at hver enkelt husstand har en hel stribe plastspande stående i indkørslen, mens det i andre områder giver bedst mening med indsamlingsøer med stor kapacitet tæt på de steder, beboerne alligevel færdes dagligt som f.eks. på P-pladsen ved boligblokken. Der vil helt sikkert også være områder, hvor den bedste løsning er en kombination af plastspande ved boligen og affaldsøer med større kapacitet, der kan betjene flere husstande i et boligområde.

H.E.W., affaldsøer, affaldsløsninger, brugervenlighed

Affaldsøer

Vælges en løsning med etablering af affaldsøer med stor kapacitet er der to typer af løsninger:

  • Helt eller delvist nedgravede løsninger, der kan være bekostelige at få etableret ligesom de efter etablering ikke er fleksible i forhold til udvidelser eller ny placering
  • SMARTLINE, som er et system, der ikke kræver andet end et fast underlag og som til enhver tid kan udvides med flere eller nye fraktioner

Brugervenlighed

H.E.W., fleksibilitet, affaldssortering, affaldsløsningerSMARTLINE er designet af dygtige ingeniører og arkitekter med henblik på brugervenlighed, fleksibilitet og udseende samtidig med at SMARTLINE er økonomisk fordelagtig i både anskaffelse og etablering. SMARTLINE findes i mange størrelser fra 1,9 m3 og helt op til 5 m3, som alle kan kombineres alt efter indsamlingsbehovet af de forskellige fraktioner. Brugervenligheden er i højsæde og derfor kan enhederne også betjenes fra begge sider, ligesom det er muligt at påmontere fodpedal for endnu lettere adgang. Indkastdelen kan også fraktionstilpasses, så brugerne nemt og hurtigt kan overskue, hvor affaldet skal afleveres.

Størst mulig fleksibilitet

Med en SMARTLINE-løsning får man også størst mulig fleksibilitet. Systemet kan udvides efter behov, blot ved at sætte en enhed mere i rækken – det kræver ikke, at der skal graves et nyt hul – blot et fast og jævnt underlag. Ændrer indsamlingsbehovet sig
for en eller flere fraktioner, kan man nemt skifte størrelse på beholderen.

Moderne og tidløst design

Selvom beholderen fylder en del over jorden, er dens design og udtryk både moderne og tidløst. Enhederne er fremstillet af galvaniseret stål og kan lakeres i en RAL-farve efter eget valg. Materialevalget betyder, at enhederne er meget robuste, og det kraftige skørt i bunden af beholderen beskytter dem i forbindelse med krantømningen.

Få yderligere information her, tlf. 6489 1985.

Mere om produktet Affaldsløsninger

Affaldsløsninger

Affaldsindsamling behøver ikke se kedeligt og trist ud

Helt nedgravede affaldssystemer

Helt nedgravede affaldssystemer

Den moderne og miljørigtige løsning

Læs mere

Delvist nedgravede affaldssystemer

Delvist nedgravede affaldssystemer

Flere smarte og miljørigtige typer

Læs mere

Smartline

Smartline

Systemet med de mange smarte detaljer

Læs mere

Igloo'er til indsamling af papir, pap og glas

Igloo'er til indsamling af papir, pap og glas

Når indsamling og genbrug skal gøres nemt

Læs mere

To-hjulede affaldsbeholdere

To-hjulede affaldsbeholdere

Affaldscontainer, skraldespande samt havespande

Læs mere

Fire-hjulede mini-containere

Fire-hjulede mini-containere

Affaldscontainer, skraldespande samt havespande

Læs mere

UN-godkendte mini-containere og transportkasser

Referenceprojekter fra H.E.W. A/S

STÆVNEN - AFD. 32

STÆVNEN - AFD. 32

Udv.renovering | Helsingør | 55 Mio.kr

Udv.renovering af tæt/lav i Helsingør med 151 lejligheder på 2 etager . Selve...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår