Smartline affaldscontainer passer ind alle steder

Annonce – Dato 16 Feb 2021

Smartline er designet af dygtige arkitekter med henblik på at udseende, brugervenlighed og funktionalitet skal gå op i en højere enhed samtidig med, at Smartline er økonomisk fordelagtigt i både anskaffelse og daglig drift.

Smartline er designet af dygtige arkitekter med henblik på at udseende, brugervenlighed

Farver efter ønske

Smartline systemets lette og harmoniske udseende passer flot ind i de fleste nærmiljøer. De enkelte moduler er fremstillet i lakeret galvaniseret stål med store brugervenlige indkast. Designet giver mulighed for, at systemet kan lakeres i en ønsket farvekombination, som passer til netop Deres ønsker og behov.

Kræver ikke etablering

Smartline er meget fleksibelt, da det ikke kræver nogen form for etablering. Den store fleksibilitet betyder også, at det er nemt at indføre eller nedlægge fraktioner. Alle fraktions-moduler er designet til at give et flot sammenhængende udseende af affaldsøen, som derved fremstår både moderne og brugervenlig

Brugervenligheden er i højsædet

En prioritet i forbindelse med udviklingen og designet af Smartline affaldssystemet har været størst mulig brugervenlighed. Derfor er alle indkast også store og lette at betjene. Det er endda muligt at vælge en løsning, hvor indkastet kan åbnes med fodpedal.

designet af Smartline affaldssystemet har været størst mulig brugervenlighed

Samme indsamlingskapacitet som nedgravede systemer

Der kan opnås store besparelser med det samme ved implementering af Smartline. Systemet giver nemlig samme store indsamlingskapacitet som nedgravede systemer, mens man undgår de store omkostninger til nedgravning og etablering. De enkelte moduler placeres blot på et jævnt underlag, hvorefter systemet er klar til brug.

Smartline affaldssystemer ved etageejendomme

Mange kommuner er i gang med en rivende udvikling af studiemiljøet, og behovet for ungdoms- og kollegieboliger er stort. Hvor mange mennesker bor sammen genereres også meget affald, og med regeringens strategi om øget sortering kræver det indsamlingsenheder i mange forskellige størrelser.
H.E.W. A/S’ populære Smartline løsning giver mulighed for at kombinere enheder fra 1,9 m³ og helt op til 5 m³ i samme række.

Enhederne placeres på fastmonterede centreringsskinner, som sikrer at de står på en pæn lige række. Enhederne kan betjenes fra begge sider, og det er muligt at fraktionstilpasse indkastet efter ønsker, behov og krav.
Hvis behovet ændrer sig eller ønsker man at sorterer i flere fraktioner, kan enhederne nemt suppleres eller udskiftes med flere eller større enheder. 

med flere eller større enheder

Smartline i sommerhusområder

I mange yderområder vælges ofte de populære Smartline affaldssystemer, der giver maksimal fleksibilitet. Enhederne kræver kun et jævnt underlag, og man opnår stor indsamlingskapacitet på et lille område. Enhederne er designet til at passe flot ind i alle omgivelser, så uanset om de placeres i by eller på land får man en fleksibel, moderne og effektiv affaldsløsning.

Læs mere om affaldscontainere her: Med en affaldscontainer får I styr på jeres affaldshåndtering - Velkommen til H.E.W. AS

Yderligere information: www.hew.dk, tlf. 6489 1985.

Mere om produktet Affaldsløsninger

Affaldsløsninger

Affaldsindsamling behøver ikke se kedeligt og trist ud

Helt nedgravede affaldssystemer

Helt nedgravede affaldssystemer

Den moderne og miljørigtige løsning

Læs mere

Delvist nedgravede affaldssystemer

Delvist nedgravede affaldssystemer

Flere smarte og miljørigtige typer

Læs mere

Smartline

Smartline

Systemet med de mange smarte detaljer

Læs mere

Igloo'er til indsamling af papir, pap og glas

Igloo'er til indsamling af papir, pap og glas

Når indsamling og genbrug skal gøres nemt

Læs mere

To-hjulede affaldsbeholdere

To-hjulede affaldsbeholdere

Affaldscontainer, skraldespande samt havespande

Læs mere

Fire-hjulede mini-containere

Fire-hjulede mini-containere

Affaldscontainer, skraldespande samt havespande

Læs mere

UN-godkendte mini-containere og transportkasser

Referenceprojekter fra H.E.W. A/S

STÆVNEN - AFD. 32

STÆVNEN - AFD. 32

Udv.renovering | Helsingør | 55 Mio.kr

Udv.renovering af tæt/lav i Helsingør med 151 lejligheder på 2 etager . Selve...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår