Smarte brand- og sikkerhedsløsninger fra UTC

Dato: 14 sep 2017

Advisor Advanced - med integreret adgangskontrol og UltraSync cloud service

Smarte brand- og sikkerhedsløsninger fra UTC

Advisor Advanced platformen fra UTC

Med integreret adgangskontrol og UltraSync cloud service

Advisor Advanced har allerede bevidst sin styrke i markedet og tilbyder nu endnu flere funktioner og kortere installationstider til installatører og slutkunder. Slutbrugeren vil opleve at systemet er blevet mere simpelt at anvende, har smart integration til indbrudsalarm, adgangskontrol, brandalarm og videoovervågning, og samtidigt kan styres via mobile apps.

Hvorfor er Advisor Advanced det naturlige valg?

Reducerer omkostninger
Med et unikt serienummer understøtter Advisor Advanced og UltraSync muligheden for at tilslutte sine enheder via internettet. Med en sikker VPN-forbindelse kan man efterfølgende programmere, diagnosticere og konfigurere enhederne, uanset hvor man befinder dig. Der kræves hverken port forwarding, DNS eller fast IP-adresse, hvilket samtidigt giver samtidigt supportomkostninger på stedet, da alt kan fjernstyres fra et eksternt sted.

Hurtig og sikker tilslutning
Betydningen af at have en sikker internet forbindelse er klar for alle, men virkeligheden er ofte en anden. UltraSync sørger for at forbindelsen altid er sikker, med en ”end-2-end” krypteret kommunikationslinje baseret på VPN-teknologi. Takket være et højtydende netværk med få forsinkelser tilbyder UltraSync praktisk talt datakommunikation i realtid.

Mulighed for at generere serviceindtægter
Med en hostet webportal kan installatøren styre og diagnosticere enheder og tilbyde deres kunder en servicemodel. Anvender man et UTC SIM-kort er kommunikationen i professionelle hænder.

Fleksibilitet ved udvidelse
Mulighed for at integrere en bred vifte af detektorer, både forbundne og trådløse, og samtidigt tilbydes der løsninger til alarmverificering med PIR-kamera.

En samlet sikkerhedsløsning
For at gøre sikkerhedsløsninger i komplekse virksomhedsmiljøer mere enkle, kan Advisor Advanced integreres i en Advisor Management softwareløsning og blive del af en samlet sikkerhedsløsning, med integration af indbrudsalarm, adgangskontrol, brandalarm og videoovervågning.

Push-meddelelser
Advisor advanced App’en, der findes i en iOS og en Android version, tilbyder slutkunderne nye muligheder, så de får hændelser og alarmer direkte.

Firmaprofil
UTC Fire & Security leverer Advisor Advanced og integrerede løsninger og service til det offentlige og kommercielle marked i over 30 lande i Europa, Mellemøsten og Afrika. Med UltraSync clouden tager UTC næste skridt når det gælder levering af innovative løsninger og teknologier til sikkerhedsmarkedet.

Mere information om Advisor Advanced i og UltraSync:
Besøg mikrosiderne UltraSync & Advisor Advanced

Se mere på www.utcfssecurityproducts.dk, tlf. 43 52 90 05 #1, mail.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår