SMART PRO – til professionelle håndværkere

Annonce – Dato 18 jan 2022

Bostik, lim- og fugeløsninger

Bostik lancerer nu SMART PRO, en serie af lim- og fugeløsninger, hvor førsteklasses produkter møder dagens udfordringer og krav i alle projekttyper. Serien omfatter samlet 8 produktgrupper med sammenlagt 15 produkter, som alle er smarte, smidige, hurtige og miljøvenlige.

SMART PRO-serien består af kvalitetssikrede lim- og fugeløsninger, altid med et permanent resultat. Monteringslimen har et imponerende direkte hug og hurtig hærdning. Tilpasningen til fagfolk gør produkterne smidige at anvende, hvilket sparer tid og mindsker omkostningerne. Flere af produkterne findes i både patroner (290 ml) og poser (600 ml), hvilket betyder, at produkterne fungerer til både små og store projekter.

Alle produkter i serien er udviklet for at opfylde branchens miljøkrav. Det giver et bedre arbejdsmiljø for håndværkere, som undgår skadelige emissioner og opløsningsmidler. De fleste produkter er mærket med EC1 og M1.

Med SMART PRO-serien ønsker vi at gøre fagfolk endnu bedre! Smidige lim- og fugeløsninger med hurtig virkningstid for en tids- og omkostningseffektiv måde at arbejde på. Desuden er produkterne miljøcertificerede for et holdbart byggeri for fremtiden.
Jasper Cole, produktchef, Bostik Nordic.

OBS! Kan leveres fra vores lager i Nørre Aaby.

Se videoen herunder

Om Bostik

Bostik er en af verdens førende specialister inden for industriel produktion samt på bygge- og forbrugermarkedet. Bostik har i mere end et århundrede skabt innovative og intelligente løsninger, der kan tilpasses alt det, som formgiver vores hverdag. Bostik er en del af kemikoncernen Arkema.

Kontakt oplysninger

Kewin Christiansen (DK Øst)                                        
Sales Representative Denmark                                   
Mobile: +45 40 87 06 51                                               
Email: kewin.christiansen@bostik.com     

Palle Kiib (DK Vest)
Sales Representative Denmark
Mobile: +45 40 74 84 62
Email:palle.kiib@bostik.com

Smart Pro Brochure