Sluk ilden hurtigere med en mobil brandstander

Dato: 3 sep 2019

Nu kan en mobil brandstander fra KIBO Sikring garantere ekstra sikkerhed, hvor der er risiko for brand - f.eks. i camping-områder, på byggepladser eller til udendørs arrangementer som festivaler, sportsstævner og koncerter.

Brandstanderen er udstyret med 4 stk. universalholdere til 6 kg. brandslukkere samt 4 øjer til fastgørelse af brandtæpper.
Sluk ilden hurtigere med en mobil brandstander

Maximal synlighed - også om natten

KIBOs mobile brandstander er synlig selv på lang afstand: 4,4 meter høj og med et stort fastmonteret brandslukker-skilt på toppen. Ved at vælge tilslutning af en rød blinkblitz bliver brandstanderen også synlig om natten.

Sikring til alle omraader med risiko for brandKIBOs mobile brandstander er synlig selv på lang afstand

Specifikationer:

  • Brandstanderens kvadratiske stolpe er 100mm bred og 4400 mm høj (inkl. fod)
  • Foden måler H1000mm x B1000mm og vejer ca. 300 kg (hele brandstanderen vejer ca. 350 kg). Foden kan evt. fastgøres med jordspyd og leveres med huller til truckgafler.
  • På brandstanderen er der monteret 4 stk. universalholdere til 6 kg. brandslukkere samt 4 øjer til fastgørelse af brandtæpper.
  • Brandstanderen leveres med et fastmonteret 3-sidet skilt, der er indikerer en brandslukker (hver side måler H1000mm x B800mm)
  • Ekstra: Brandstanderen kan leveres med rødt blitzblink, der kører på et 6V batteri.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår