SKYBRUDSRENDE – NY LINJEDRÆN I ALLE STØRRELSER

Annonce – Dato 1 Dec 2020

Polysan oplever en stigende interesse for store render og har i efteråret 2019 introduceret en A40 rende med en indvendig bredde på 400 mm. Polysan leverer linjedræn i 100 mm, 150 mm, 200 mm, 250 mm og nu 400 mm bredde. Fra 300 mm og større kalder Polysan renderne for skybrudsrender, hvilket skyldes de hyppigere og kraftigere regnvejrstyper. Skybrud defineres som 15 mm nedbør på maksimalt 30 min. Eller hurtigere.

Leveres med støbejernsrende

A40 renden leveres med støbejernsrammer ligesom det øvrige Sapodrain program. Det er Polysans holdning at en ramme, som monteres ovenpå selve renden, er en meget stærkere løsning end jernkanter, som indstøbes i rendekanten. Støbejernsrammen skrues fast med 8 stk. M10 flangebolte pr. rendeelement. Renden vil kunne tilbydes med forskellige risteløsninger som f.eks. en støbejernsrist i kl. D fremstillet i sejjern GGG50.

A40 renden leveres med støbejernsrammerristeløsninger som f.eks. en støbejernsrist

Både til private og offentlige behov

Det er ikke kun i privatregi, at der er behov for skybrudsrender. Også i kommunerne har man behov for at tænke aflastning af skybrud med ind i den samlede løsning. Det gælder også Københavns Kommune, der endda har en skybrudsplan, og den vej kommer alle kommunerne til at gå – i hvert fald hvis de vil sikre sig imod de stadig flere og flere skybrud.

BÅDE TIL PRIVATE OG OFFENTLIGE BEHOVSTÆRK KONSTRUKTION

Stærk konstruktion

Støbejernskarmen har ekstra høje sider for at sikre, at den omsluttende beton kommer helt op ad siden på rammen, samtidig med at der stadigvæk er plads til ca. 80 mm beton eller asfalt over betonen, som derved har fuld kontakt med rammen langs siden af elementet. Dette medfører en meget stærk konstruktion, når renden er færdigindbygget.

Komplet løsning

Renden leveres komplet fra fabrik, med fire elementer pr. palle. Renderne er lige til at løfte af med det tilhørende løftelåg, som griber fast i risteåbninger. Rendens fer og not-samling er designet med et konisk profil således, at det er nemt og hurtigt at sætte elementerne løbende efter hinanden. Den brede fer og not muliggør, at der kan lægges en blød fugemasse i samlingen for endnu større tæthed, hvis det er ønsket.
Gavlene til A40 renden er en 14 mm jernplade, som passer ind i rendes profil. Hvis der ønskes udløb gennem gavlen, fremstilles den i den ønskede diameter og med svejst flange på 80 mm. Riste og karme leveres i rå støbejern og er umalede. Riste og karme kan males efter ønske mod et tillæg.

Dimensioner for A40

  • Længde: 1000 mm.
  • Udv. højde komplet rende: 437 mm.
  • Udv. bredde komplet rende: 475 mm.
  • Indv. bredde rende: 400 mm
  • Vægt komplet rende: 191 kg.
  • Vægt rendeelement: 81 kg

NYT PRODUKT PÅ VEJ – A30

I takt med at der opleves hyppigere og kraftigere regnbyger, så stilles der ligeledes øget krav til kommuner og vejvæsen i forhold til bortledning af vandet, for at der blandt andet kan opnås sikker trafik. Dette gælder alle former for trafik i det offentlige rum, såvel som biler, motorcykler, cykellister og gående. 

Med henblik på at kunne opfylde de voksende krav, er Polysan begyndt at producere de større render, hvor de i dag kan tilbyde et sortiment, som besidder A20, A25 og som nævnt overstående den ekstra store A40 skybrudsrende. 

Sortimentet har manglet en mellemløsning, men dette har Polysan nu gjort noget ved. Beslutningen er taget og inden længe er A30 også at finde blandt Polysans produkter. A30 renden kommer til gå under betegnelsen skybrudsrende og kommer til at besidde en bredde på 300 mm, hvilket gør den 100 mm smallere i bredden end den nuværende skybrudsrende A40.  A30 renden vil desuden blive produceret efter samme princip som A40, og bliver derfor ligeledes et produkt med en meget stærk konstruktion. 

POLYSAN HAR SENEST UDSTILLET PRODUKTERNE PÅ KLOAKMESSEN 2020 D. 23. OG 24. JANUAR OG VIL UDSTILLE PRODUKTERNE IGEN, INKLUSIVE ENDNU FLERE HERIBLANDT DEN KOMMENDE A30 RENDE, PÅ KOMMENDE MESSER FREMOVER.

Yderligere information og løsninger kan findes på hjemmesiden www.polysan.dk eller ved at ringe direkte til tlf. 6266 1221.

Mere om produktet Skybrudsrender

Sapodrain A40
Basse 40
Basse 50
18-47

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår