Skræddersyede produkter til jeres samling

Annonce – Dato 3 Dec 2019

Opbevaring af museumssamlinger stiller særlige krav, da mange har stor historisk, affektiv eller økonomisk værdi. For at sikre den bedst mulige opbevaring af museumsgenstande, til glæde for fremtidige generationer, er det nødvendigt at udvise særlig omhu.

Skræddersyet museumsindretning fra Bruynzeel

Hos Bruynzeel forstår vi, at hovedformålet, når man designer et museumsmagasin er, at bevare en uerstattelig samling. Endvidere bør samlingen altid være tilgængelig. For mange museer, der hele tiden har op til 90% af deres samling opmagasineret, er indretning af et opbevaringsområde med et skræddersyet system fra Bruynzeel en kreativ måde, at give de besøgende adgang til genstande, der ellers ville være gemt bort fra offentligheden. Synlig opbevaring er en metode til at maksimere offentlig adgang til museums- og kunstsamlinger, der opbevares i magasiner og depotrum. Bruynzeel Storage Systems har mange års erfaring med museumsindretning og udvikling af løsninger til sikker opbevaring af museets skatte, også hvis du vælger åbne museumsmagasiner med øget eksponering.

museumsindretning med skræddersyede løsninger til enhver genstandløsninger til sikker opbevaring af museets skatte

SKRÆDDERSYEDE PRODUKTER TIL JERES SAMLING

Bruynzeel tilbyder et stort produktsortiment, der er perfekt til museumsindretning med skræddersyede løsninger til enhver genstand. Alt fra små til store genstande, opbevaring af tekstiler, opbevaring af malerier etc.

Vi tror på samarbejde! Derfor arbejder vi tæt sammen med indretningsarkitekter og med vores kunder. Vore eksperter står altid til rådighed for at finde en skræddersyet løsning der passer til jeres samling, dens brugere og det dynamiske miljø omkring den. Vi tilbyder et gratis og uforpligtende besøg af vores erfarne indretningseksperter.

Se brochurer fra Bruynzeel her

Læs mere om opbevaring af museumssamlinger her

Kontakt os for mere information og reservation.

Mere om produktet Malerigitre

Malerigitre

Reolerne kan kundetilpasses og produceres efter ordre

Malegitre

Malegitre

Museumsløsninger

Læs mere

Museumsløsninger

Museumsløsninger

Læs brochure her

Læs mere