Skræddersyede opbevaringsløsninger

Annonce – Dato 6 Dec 2018

Der stilles særlige krav til opbevaring af museumssamlinger, da mange samlinger har stor historisk, følelsesmæssig eller økonomisk værdi. Bruynzeels opbevaringsløsninger er designet til at give let adgang til og sikker opbevaring af værdifulde samlinger.

Bruynzeels opbevaringsløsninger reolsystem

Iceland National Museum

I 2018 har Bruynzeel leveret museumsindretning til Iceland National Museum, som i deres magasin havde behov for flere skræddersyede løsninger til deres samlinger. Firmaet har leveret et 4 x 1,5 meter stort tekstilskab med udtræksskuffer: Et elektrisk opbevaringssystem - Compactus Dynamic pro – med mobile vogne. Nogle vogne er indrettet med gitre til opbevaring af hængende tekstiler og faner. Andre er forsynet med bøjlestænger til tekstilkapper og hatte, dybe hylder til opbevaring af store bokse eller mellemstore museumsgenstande, udtræksskuffer til små emner eller hylder til genstande i bokse.

Bruynzeels opbevaringsløsninger reolsystem

Et perfekt reolsystem

Bruynzeel Storage Systems har mange års international erfaring i levering af opbevaringssystemer til verdens førende museer. Systemerne er perfekt tilpasset de krav, der stilles til moderne museer og samlinger. Bruynzeel museumsindretning bruges i museers magasiner og arkiver rundt om i verden. Ved hjælp af deres omfattende vidensbank og mange års erfaring skaber de et perfekt reolsystem, der er skræddersyet efter de individuelle ønsker og krav. Bruynzeels museumsindretning yder beskyttelse mod lys, støv, snavs, vibrationer og afgasning.

Download brochurer her

Bruynzeels opbevaringsløsninger reolsystemBruynzeels opbevaringsløsninger reolsystem

Firmaprofil

Bruynzeel udvikler, producerer, leverer og vedligeholder innovative opbevaringsløsninger til museer, biblioteker, arkiver, sygehuse, kontorer og butikker. Firmaet har omdefineret lagerløsninger i over 60 år, idet de har investeret stærkt i forskning og udvikling, og altid været åbne for at blive inspireret af kunders feedback. I en verden, hvor plads bliver et stærkt efterspurgt aktiv, anstrenger Bruynzeel sig for at få mest muligt ud af hver kvadratmeter, der er til rådighed. Bevaring af historiske samlinger, sikker opbevaring af fortrolige dokumenter, udformning af inspirerende miljøer og muliggørelse af en hel ny måde at arbejde på. Disse er blot nogle få eksempler på, hvad Bruynzeels løsninger kan. 

Se mere på www.bruynzeel.dk eller ring på tlf. 46 33 00 20 for flere oplysninger.