Skræddersyede kontormoduler

Annonce – Dato 21 Dec 2017

Bæredygtige og fleksible løsninger

Skræddersyede kontormoduler

Skræddersyede kontormoduler til ethvert behov

Fleksibilitet er nøgleordet, når modulerne fra Temporent skræddersys efter individuelle behov. Samtidig kan de hurtigt skilles ad og sættes sammen på ny, hvilket imødekommer akut pladsmangel og korte deadlines.

Mange eller få kvadratmetre? Laboratorier eller auditorier? Storrum eller enkeltmandskontorer? Mulighederne er mange med Temporents specialdesignede kontormoduler, som skræddersys ud fra kundens helt konkrete behov.

- Processen starter altid med, at vi får afdækket de specifikke behov hos kunden. Herudfra skræddersyr vi modulerne ud fra ønsker om funktioner, planløsning, kvadratmeter mv. Fleksibiliteten er høj, og konstruktionerne kan let skilles ad og sættes sammen igen på nye måder. Hurtig opsætning og nedtagning er også en væsentlig del af designet, fortæller Torben Sloth, regionschef hos Temporent, der udlejer kontorpavilloner til flere internationale virksomheder.

Let at justere kvadratmeterne

Fordelene ved modulerne gør sig også gældende, hvis der opstår akut behov for mere plads. Modulerne kan opsættes inden for korte tidsfrister, hvilket giver fleksibilitet til virksomheder med vokseværk eller andre, der har behov for hurtigt at få tag over hovedet. Samtidig er det nemt at justere op og ned, hvis kundens behov ændrer sig under lejeperioden.

- Det kræver blot, at vores modulbyggere tager vægge ned eller sætter nye op. Når lejeperioden er slut, bliver det hele skilt ad og kørt på lager, så komponenterne står klar til næste kunde. Det er cirkulær økonomi på modulmåden, forklarer Torben Sloth videre.

Grønt og godt arbejdsmiljø

Hos Temporent udgør bæredygtighed også en helt central rolle. Derfor leveres modulerne med en lang række løsninger inden for energi- og indeklimaoptimering.

- Vores mest bæredygtige moduler lever op til samme krav som permanente bygninger, der skal certificeres efter DGNB-standarden. Ud over at være udført med god isolering på vægge, gulve og tage bruger modulerne også varmegenvinding, solceller, tidsstyret ventilation og bevægelsesstyret belysning. Uden for normal arbejdstid bliver temperaturen sænket, så energiforbruget er så lavt, at det opfylder kravene i BR20, siger Torben Sloth.

Det gode og sunde arbejdsmiljø underbygges bl.a. også af store vinduespartier og loftshøjder på op til 2,7 meter, der sørger for masser af lys og luft inden døre.

- Et godt arbejdsmiljø starter med gode fysiske rammer, der er tilpasset de mennesker, som færdes i det til daglig. Vi gør en dyd ud af at levere sikre løsninger, som man kan stole på, og som holder mange år frem. Derfor afprøver vi altid de nye modultyper på vores hovedkontor i Sverige. På den måde kan vi kontrollere, om modulerne har de rigtige features, og om der eventuelt skal laves justeringer, slutter Torben Sloth af.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår