Skilteløsninger med LED teknologi

Annonce – Dato 19 okt 2017

Førstehåndsindtrykket er vigtigt

Skilteløsninger med LED teknologi

Førstehåndsindtrykket er vigtigt

Skilteløsninger med LED teknologi

Udvendig skiltning giver ofte et vigtigt førstehåndsindtryk af en virksomhed, hvor kvalitet, pålidelighed og professionalisme præsenteres for kunden.

Modulex tilbyder et bredt sortiment af udvendige skilteløsninger, som kan leveres med eller uden lys. Klassiske produkter som Messenger og Compass leveres nu i lighed med Via produkterne med LED teknologi, som giver et fladt og ensartet lys og har et meget lavt energiforbrug.

Hurtige og fleksible løsninger

Uanset om du arbejder med en erhvervspark, en privat virksomhed, detailbranchen eller indenfor hospitals- eller uddannelsessektoren tilbyder Modulex et bredt spekter af højkvalitetsprodukter, der kan tilpasses ethvert behov og som tilmed har lave vedligeholdelsesomkostninger. Fra det fleksible standersystem til en skræddersyet pylon baseret på vores eksisterende sortiment.

Ring til os på 72193000. Vores designere sidder klar til at hjælpe dig.

Skræddersyede løsninger fra Modulex

Kun fantasien sætter grænser. Modulex kan designe og fremstille alle former for skilte- og facadeløsninger, herunder belyste logobogstaver, energivenlige LED-løsninger, ikke-belyste skilte og mindre logoer i forskellige materialer.

Vi har i mere end 40 år rådgivet kunder i hele verden omkring materialevalg, produktionsmetoder og installationsmuligheder, som tillige overholder lokale love og regler

En kombination af tilpassede løsninger og standardprodukter kan være med til at reducere kompleksiteten og dermed omkostningerne.

Kontakt Modulex for mere information.